Şimdi Ara

alıp da pişman olduğunuz araba var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
367
Cevap
16
Favori
17.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 MODEL TERİOS'a 1500 cc benzinli motor az geliyordu.(Yokuşta 3. vitesten 2'ye düşüyordum) Bana göre aracın hakkı 1600 cc Turbo Dizel motor.
     alıp da pişman olduğunuz araba var mı?
  • ALDIĞIMA PİŞMAN OLDUĞUM :2001 CLİO SYMBOL 1,4 8V LPG. NE YAPTIM NE ETTİM ALT TAKIM PROBLENLERİ HİÇ BİTMEDİ.TAKUR TUKUR HİÇ EKSİK OLMADI.BİR DE ÇOK BASTIĞIN ZAMAN HEMEN HARARETE MEĞİLLİ OLUYORDU KURTULDUM ÇOK ŞÜKÜR.
    SATTIĞIMA PİŞMAN OLDUĞUM FABİA 1 1.4 TDİ PD:BU ARAÇTAKİ TOKLUK ÇEKİŞ VE YAKIT TÜKETİMİNİ HİÇBİR ARAÇTA BULAMIYORUM.AÇIKÇASI SATTIĞIMA AZ DA OLSA PİŞMANIM.
  • O degilde Astra H den pisman olan bir kac kisi birden gorunce sasirdim acikcasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: resselote

mercedes w124 ü satıp vectra 1.6 2001 model almıştım. bir yıl dayandım. sürekli elektronik arıza( beyin, abs vb.) egr, bobin arızası yüzünden sattım ve yine mercedese döndüm. w210 aldım rahat ettim.

Aynı şekilde, 2001 Vectra B aldım istemeden. Beyin, ABS, ayrıca mekanik olarak çıkan sorunlar ve son olarak servisle mahkemelik olmam Opel'den nefret ettirdi

• Dayımın arabası yaa.
    iş görüşmesine gitmek için 2 saatliğine ödünç almıştım geldi hıyarın teki geri geri gelirken göçertti tüm kaportayı :/
    bide dayıya izah etme stresi basa bela oldu..
  • Babam kartal almıştı 2004 yılında sürekli sanayiye gidiyordu
    lada almıştık sıfır 2005 modeldi sanırım vega modeli çok memnunduk ev yaptığımızdan sattık 9 bin tl çok temizdi çok pişman olduk çok temizdi araç ve sağlamdı .
    2 ay önce city aldık daha bir sorunu çıkmadı maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmeral

astra 1.3 dizel 2012 ve peugeot 207 1.4 benzinli..

çekmiyor hocam gitmiyor astra

• Megane 3.Arabanın ses gelmeyen yeri yoktu. Yüksek hız ve virajlarda asla güven vermiyordu.Sattım, kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorsaD2011

2008 MODEL TERİOS'a 1500 cc benzinli motor az geliyordu.(Yokuşta 3. vitesten 2'ye düşüyordum) Bana göre aracın hakkı 1600 cc Turbo Dizel motor.
     alıp da pişman olduğunuz araba var mı?

bu arabayı bilenleri görmek ne mutlu .2006 modeline annem biniyor çok yakıyor.otomatik vites çekişini bilemem .

• quote:

Orijinalden alıntı: leongate

Megane 3.Arabanın ses gelmeyen yeri yoktu. Yüksek hız ve virajlarda asla güven vermiyordu.Sattım, kurtuldum.

Megan 3 olarak dusunmeye gerek yok renault donanim ve konfor yoksunu ses yalitimi rezalet ruzgarin ve motorun sesini icerden cok hissettirior ayrica virajlarda hic guven vermiyor aksini iddaa eden arkadas varsa soylesin

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Pisman olacagim arabayi almam

1 hafta önce pişman olduğum bir klima aldim.en son evlendigimde bu kadar perisan ve pişman oldum

Abi bekarlara na diyorsun evlenmemeli mi ? Bizde 4 yıl önce bi 98 Vectra almıştık mahvetmişti bizi hararet problemiyle

• Nissan vanette cargo 2.3 turboSUZ dizel.
    Vites geçişleri sıkıntılı ve tam bir kamyon şanzımanı 100m gidene kadar 4. vitese atıyordum.
    Araba 100km hızı geçince motor sanki kafamın içinde çalışıyormuş gibi gürültülüydü.
    Aşırı yakıt. Aracı 120-130 kmh çıkarınca yakıt ibresi anlık farkedilecek şekilde düşüyor gibiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 92 Doğan SLX Bordo. Olmaz olsun öyle araba. G.ü başı oynardı yolda. Yağmurlu bir yolda direksiyonu az sert çevirince kayak yapmıştık. Ertesi gün sattım.

• Megane 2

• İx35 1.6 Manuel. Hiç bir yönüyle kalıbının arabası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

anladim hocam allh korumus 2005 meriva sahibyim bu eps problemi corsa ve merivada var neyazikki ama cok sukur benim basima gelmedi ben memnunum..

Corsadaki eps problemi nedir?

• Yılların vw cisi olarak bu konuda birşeyler yazmayı çok isterdim, fakat yazacak bişeyim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: suha52

quote:

Orijinalden alıntı: leongate

Megane 3.Arabanın ses gelmeyen yeri yoktu. Yüksek hız ve virajlarda asla güven vermiyordu.Sattım, kurtuldum.

Megan 3 olarak dusunmeye gerek yok renault donanim ve konfor yoksunu ses yalitimi rezalet ruzgarin ve motorun sesini icerden cok hissettirior ayrica virajlarda hic guven vermiyor aksini iddaa eden arkadas varsa soylesin

aksini ben söylüyorum donanım olarak beklentileriniz neler merak ettim,2005 laguna kullanıyorum donanımını yazmaya cidden üşeniyorum otomatik katlanan aynasından tutunda hız sabitleyicisi,ısıtmalı koltukları,arka camlarda orjinal perdelerine kadar var gayette konforlu yol tutuşuda iyi 6 hava yastığı abs esp var daha ne olacak bi arabada.Sanki tarihte üretilen tüm renoları kullanmış gibi konuşuyosunuz gerçekten komik.Broadway de kullandım 1 direksiyon 4 teker başkada bişey yok evet konfor sıfır güvenlik sıfır.

konuya gelirsek bi dönem bora kullandım ciddi söylüyorum satılığa çıkardığımda bakmaya gelen adam alsın diye içimden dua ediyordum şaka maka sanayide arkadaş sahibi yaptı beni o araba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ford focus comfort 2004 1.4i motor. arabayı yokuşta arkadan 5 kişi itse anca gidiyordu
  • Tek pişman olduğum araba 206 1.4 .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.