Şimdi Ara

Alıp binip satmak için bu nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet aşağıdaki aracı almak istiyorum fakat corolla fiyasasından hiç haberim yok. Piyasa derken yanlış anlaşılmasın piyasasının iyi olduğunu biliyorum sadece fiyatı nasıldır? Hangi aralıkta olmalı otomatik bu modeller? Birde otomatiği nasıl bu araçların yokuşta kaçırma yaparmı? Tam otomatikmi? Bu yaştaki bir corolla için dayanıklımıdır? Bu şanzımanı nasıl test ederim.Yardımlarınızı rica ediyor esenlikler diliyorum.

İlan bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-1997-otomatik-vites-klimali-1.6-gli-yeni-muayeneli-yeni-lpg-li-191010907/detay/

• Hocam daha arabaya bakmamissin. Almak binmek satmaktan konusmak icin bence cok erken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Hocam daha arabaya bakmamissin. Almak binmek satmaktan konusmak icin bence cok erken

Hocam nasılsın İzmirde havalar nasıl iyisin inşaAllah valla bizim hanımda tam istanbul meraklısı biz Kocaelinde oturuyoruz hep seni örnek veriyorum :) Araca gelecek olursa biraz uzak ön bilgi almak istedim sizden.
  • Piyasa degiskendir hocam. Yani bu gun alirsin euro dolar artar aldigindan fazlaya satarsin. Alirsin binersin ama binerken sorun cikarir bezersin. Toyota hondalarda piyasa hep degerinin yukarisinda. Yukaridan alir yukaridan satarsin.

Izmirde havalar guzel. Ara ara yagmur yagiyor o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 97 model araca o parayı vermek sence mantıklıysa bişey diyemem ama ben vermem o parayı istese otomatik olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.