Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINIK] Xperia Neo yada Neo V Satın Al 5 Nisan 2012 13:12 1 1 [ALINIK] Xperia Neo yada Neo V Alınık temiz neo v yada neo arıyorum. temiz olması ve çiziksiz olması çok önemli benim için. lütfen uçuk teklif vermeyiniz. gün itibariyle(5 nisan) neo v nin garantili sıfırını 710 tl ye buldum. ve 2. el temiz 2 ay kullanılmış faturalı neo v yi 550 ye gördüm. ama bütçem max 480 tl. illa garantili olmak zorunda değil. yurtdışı olanlar ise Pasaport kaydı ve kutu içeriği olmak kaydıyla yine düşünürüm. eğer fiyata veren çıkmazsa lütfen şu telefonu al bu telefonu al vs laflar demektense yorum atmayınız. ben bütçemi söyledim aşan rakam belirtmeyiniz. pm atılabilir. iyigünler Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Referans ilanı ! Battlefield 4 PS4 Satıldı. Watchdogs Çift hak.
Xperia ray de olabilir arkadaşlar unutmuşum.onuda an itibariyle 680 tlye sıfırını buldum. lütfen sıfırılarına göre teklif ediniz ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Referans ilanı ! Battlefield 4 PS4 Satıldı. Watchdogs Çift hak.