Bildirim
ALINIK XBOX360 SLİM 220 VOLT ADAPTÖR YA DA 110-220 TRAFO
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam merhaba bana da amerikadqn slim ps3 geldi..kafa karistirici bicok sey okudum nette..bikac yananci sitede de tak kullan hicbisey olmaz bu da kaniti ve yillardir kullaniyorum seklinde yazi ve video gorunce taktim ve calisti..hicbi sikintidq olmadi suana kadar..bi elektirkciye goster bence onlar sana yol gosterir..bosuna ikinci elin 75 sifirina ~100kusur para bayilma calisirsa..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elimde büyük 110 220v ataba dönüştürücü var..300 w ...45 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Ekim 2013; 14:28:25 > -
@srdrpeker
Hocam PlayStation'da drum farklı. PlayStation Xbox'un yanında gerçekten teknolojik bir alet. Voltajı algılayıp içeriden değişim yapıyor ve de tuğla gibi bir adaptörü yok...
@pspsexer
Hocam neredensiniz ve de biraz daha ikram yapma şansınız var mıdır?
Selamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
pm attım -
Selam ,
ilk Xbox'im Amerikadan gelmişti 3 kırmızıdan gömdük , ikincisi Avrupadan o yüzden ihtiyacım kalmadı.
PM'den Adresini mesaj at. 300W kullanmadığım dönüştürücüyü göndereyim :)
Pazartesi , Salı tatil sebebi ile olmaz ama Çarşamba günü kargoya veririm? -
quote:
Orijinalden alıntı: madsi
Selam ,
ilk Xbox'im Amerikadan gelmişti 3 kırmızıdan gömdük , ikincisi Avrupadan o yüzden ihtiyacım kalmadı.
PM'den Adresini mesaj at. 300W kullanmadığım dönüştürücüyü göndereyim :)
Pazartesi , Salı tatil sebebi ile olmaz ama Çarşamba günü kargoya veririm?
Hocam PM.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X