Şimdi Ara

alınık xbox 360 slim kasa 4gb - 250gb izmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi slim kasa olacak kesinlikle izmir içi tercihen çünkü öbür türlü benim referansım var önce para sonra aleti kargolarım vs gibisinden pmler gelecek yüzlerce refaransınız olsada benim için bir anlam ifade etmeyecek o yüzden yüz yüze görüşüp halledebileceğim şekilde olsun istiyorum.ürünün yanında oyun vs filan istemiyorum fw li makine fiyat harika bile olsa almayacağım kesinlikle. pal makine istiyorum ntsc almayacağım.orjinal kutu içeriği tam olmalı.2 orjinal kollu makine tercihimdir ama 1 kol olmasıda bir fark yaratmaz. fiyat olarak 400 tl düşünüyorum 500 lere çıktıktan sonra zaten 520 tl ye gold sıfır satıyor ikinci el almak anlamsız olur. her yürlü yorum öneri hakaret makara içerikli yorumlara açık bir ilandır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinsi -- 15 Şubat 2013; 3:20:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dediğim dedik yeni bir üye Hayırlı alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nachtsicht93 -- 15 Şubat 2013; 7:31:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

Dediğim dedik yeni bir üye Hayırlı alışverişler.

• atarlı ilan

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinsi -- 15 Şubat 2013; 14:34:48 >

• aramaya devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kinsi

aramaya devam

daha çok ararsın yeni üye olmuşsun kendını sevdirecegine ilk ilanında herkes senden sogumustur böyle ilanmı olur laaaa

bence artık yöneticiler bu ilan konusuna bir el atmalılar bir sablon çıkartsınlar o şekilde yapalım yoksa böle insanlar aklına ne gelirse yazıyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen kimsin birader nasıl ilan yazıcagımı senden mi ögrenicem ayrıca gördügün gibi yazan arkadasların hiç biride olayı senin algılandıgın bicimde algılamamıs demekki sıkıntı sende boş konusma gereksiz artislik yapma hadi bakalım hadi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kinsi -- 17 Şubat 2013; 2:33:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.