Şimdi Ara

Alınık wii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 el temiz wii arıyorum. Softmodlu ve hdd bol oyunu olsun ben kendi hdd me attırmak istiyorum.2 şer kol olsa yeterli çok aksesuara gerek yok. Motion plus olsun. bu haftaiçi teslim almam gerekiyor, yılbaşında kullanılacak. Kocaeli ve istanbulda elden deneyip teslim alınacak . Lütfen 250 300 tl lik teklifler yapmayın. Ürünün sıfırı martta teknosa ve vatanda 200 tl di.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar

o sıfır dediginiz fiyat nintendo'nun türkiyede kpanmasıdnan sorna düştügü fiyattır suan sıfır satılmıyor satılsada kara borsa oldu yani gittigidiyor ve sahibinden sıfır 450 ve 500 tl civarında ikinci el olarak 150 200 gibi teklif bekliyorsun insanlardan sanırsam ama cok zor o fiyata nintendo bula bilmen sen 500 tl aldıgın bir nintendoyu 150 satarmısın mantıklı düşünmek lazım şuan senin yaptığın resmen mezarcılık bence.
  • 150TL'ye temiz wii bulamazsın hocam.. bulursanda hurda olmuştur benden söylemesi.. ucuza kaçıcam diye başın ağrımasın sonra
  • Konu yanlış yerde hocam..
  • Sof mod lu
    ikinci kol ve nunchuk
    Komponent kablo
    Hepsi 275 pazarliksiz sorunsuz.
    Istanbul da görüp alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,
    İstanbul Şişli Cevahir alışveriş merkezinde 09/01/2014 tarihinde (dün) bizzat 2 adet gördüm.

Sport Pack 300 TL
    Normal 200 TL

Hatta bazı teknosalar da orjinal wii motion plus (beyaz olan) 50 TL. orjinal Nunchuck (beyaz) 50 TL

sıfır almak isteyen olursa bu fiyatları kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trfsz -- 10 Ocak 2014; 17:41:51 >
  • prestesla P kullanıcısına yanıt
    cihazın tüm parçaları
     Alınık wii
  • "Sıfırı 200 TL" gibi bir fiyat kalmadı. Dolayısıyla bol oyunlu vs diye arama yapmayın bence.

Ayrıca öyle bir karaborsa oluştu ki ikinci el motion plus'a bile 120 falan isteyenler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.