Şimdi Ara

Alınık w810i [alıyım artık :'( sıfır alamıcam :'( ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • millet forumu sürekli takip edenler bilir çok uzun zamandır w810i arıyorum..ama bulamamak gibi bi derdim yoktu çünkü en kötü ihtimal sıfırını alırım diyordum..

şimdi o biraz zor Kartlar patladı,limit kalmadı..elimdeki 250 lirayla w810i arar oldum

2-3 aylık cihazlara 250+rayban gözlük teklif ediyorum,çoğu arkadaşta reddedior..aslında sıfır almak en mantıklısı fakat canlı olmayınca olmuyorİlgilenen arkadaşlar ulaşsın..cihazı temiz olan arkadaşlara rayban verebilirim..yada öbür ilanımdaki sergenden alınmış forma..

bi formul daha var 200ytl+rayban+forma şeklindede yapabilirim(satıcı için en karlı bu olur zandımcaçünkü değeri 300 den fln fazla oluyor..satabilsem bu ikisini sıfır alcam ztn

hayırlı forumlar

edit:imla hatası
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versace precious -- 2 Eylül 2007; 19:42:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Versace precious

millet forumu sürekli takip edenler bilir çok uzun zamandır w810i arıyorum..ama bulamamak gibi bi derdim yoktu çünkü en kötü ihtimal sıfırını alırım diyordum..

şimdi o biraz zor Kartlar patladı,limit kalmadı..elimdeki 250 lirayla w810i arar oldum

2-3 aylık cihazlara 250+rayban gözlük teklif ediyorum,çoğu arkadaşta reddedior..aslında sıfır almak en mantıklısı fakat canlı olmayınca olmuyorİlgilenen arkadaşlar ulaşsın..cihazı temiz olan arkadaşlara rayban verebilirim..yada öbür ilanımdaki sergenden alınmış forma..

bi formul daha var 200ytl+rayban+forma şeklindede yapabilirim(satıcı için en karlı bu olur zandımcaçünkü değeri 300 den fln fazla oluyor..satabilsem bu ikisini sıfır alcam ztn

hayırlı forumlar

edit:imla hatası
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

HOCAM SANA BIR TEKLIF GG DE FORMA VE GOZLUGU RAHATCA SATABILIRSIN BENIM DUSUNCEM BU 2 SI 100 DEN FAZLA EDER.BENDE ARIYORUM TEMIZ BULURSAM ALCAM BU HAFTA YOKSA EREYONA GITCEZ EN SONDA

• gg da üyeliğim yok.deneyelim bakalım
  • beyler size sıfır kutusu kapalı. 512mb hafıza kartlı w810 vereyim elimde 2 tane var . fiyat:330
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.