Şimdi Ara

Alınık Tolkien Kitapları (6:45)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • J.R.R Tolkien'in 6:45 yayınevinden çıkmış kitapları alınıktır.

Kitaplar

Kayıp Öyküler Kitabı 1-2
    Güç Yüzüklerine Dair
    J.R.R Tolkien: Yüzüklerin Efendisinin Yaratıcısı

Eğer fiyat uygun olursa ''Hobbit,Silmarillion ve Roverandom'' isimli kitapları da almayı düşünebilirim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Usami kullanıcısına yanıt
    roverandom bende var saaflar çarşısından 5 liraya aldıydım pek öyle etkiliyici bir kitap değil
    silmarillion'un ithaki yayınları oldukça iyi ki 6.45 den sayfa sayısının fazlaca olduğunu öğrendim aslına uygun şekilde epik ve efsanevi şekilde yazımış
    hobbit e-book olarak belli ortamlardan bulabilirsin tavsiyem bir saafçılar çarşısından veya 2.el kitap satışı yapan bir yerden temin et hem daha kısa sürede temin edersin.sillmarillion'dan başlamanı öneririm zaten okuman diğer kitaplara nazaran uzun sürecektir başları okuması zordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgri

roverandom bende var saaflar çarşısından 5 liraya aldıydım pek öyle etkiliyici bir kitap değil
    silmarillion'un ithaki yayınları oldukça iyi ki 6.45 den sayfa sayısının fazlaca olduğunu öğrendim aslına uygun şekilde epik ve efsanevi şekilde yazımış
    hobbit e-book olarak belli ortamlardan bulabilirsin tavsiyem bir saafçılar çarşısından veya 2.el kitap satışı yapan bir yerden temin et hem daha kısa sürede temin edersin.sillmarillion'dan başlamanı öneririm zaten okuman diğer kitaplara nazaran uzun sürecektir başları okuması zordur

Yorum için teşekkürler.Aslında hobbit,lotr ve silmarillion kitaplarını okudum.Asıl aradıklarım kayıp öyküler kitabı 1&2 çünkü internet ortamında aradım fakat bulamadım.Diğerlerini fiyatı uygun olursa almayı planlıyorum.Seri bozulmasın diye

• Usami kullanıcısına yanıt
    şuan hurin'in çocuklarını okuyorum Turambar Turin'i berenden çok sevmiştim hikayesini ayrıntılı bir şekilde anlatmış christopher tolkien abi ama azaten dh forumda kitap okuyan bol değil ki kargo parası falan filan 2.el kitapçısından alacağından çok farklı olmaz istanbulda isen taksim kadıköy popüler yerlerdir.ama bakırköy yakınlarda isen kültür köprüsü var 5-10 lira arasında fiyatları değişen romanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgri

şuan hurin'in çocuklarını okuyorum Turambar Turin'i berenden çok sevmiştim hikayesini ayrıntılı bir şekilde anlatmış christopher tolkien abi ama azaten dh forumda kitap okuyan bol değil ki kargo parası falan filan 2.el kitapçısından alacağından çok farklı olmaz istanbulda isen taksim kadıköy popüler yerlerdir.ama bakırköy yakınlarda isen kültür köprüsü var 5-10 lira arasında fiyatları değişen romanlar var

Anladım dediğin gibi dh üzerinden bulmam biraz zor gibi hem kargosu falan astarı boyunu geçer.Bayramda İstanbul'a yolum düşecek o zaman sahaflara bakma şansım olabilir.İnşallah bulabilirim.Çünkü ithaki'nin çevirmesini beklersek yaşlanacağız gibi geliyor

• Aynı kitaplari bulamadım gitti bu forumda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huer G'oone

Aynı kitaplari bulamadım gitti bu forumda

Yav hiç sorma dün gg'de gördüm 100 liraya satıyor sadece bir tanesini

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 6.45 silmarillion ve güç yüzüklerine dair mevcut.

Yüzük serisini ve kayıp öyküler 1&2 yi bulabilirsem alacağım bende. Ama üretimi durduğu için herkes gömdü kitapları.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.