Şimdi Ara

Alınık - Tokina 11-16 + Sigma 150 + Sigma 100-300 mm (Nikon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır ayarında başlıktaki ekipmanları arıyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Merhabalar;

Bende 1 ay olmadı heralde ilk taksidini ödemedim Tokina 11-16mm pro II mevcut içinde netleme motoru oldugu için biraz pahalıya aldım. makineniz nedir ?sigma 150mm almayı düşünüyorum 11-16 yı satsam mı die düşünüyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakguralp

Merhabalar;

Bende 1 ay olmadı heralde ilk taksidini ödemedim Tokina 11-16mm pro II mevcut içinde netleme motoru oldugu için biraz pahalıya aldım. makineniz nedir ?sigma 150mm almayı düşünüyorum 11-16 yı satsam mı die düşünüyorum. :)

Ben ne zaman bir lens satsam genelde pişman oluyorum. Çünkü f/p oranı en iyi lensleri almaya çalışıyorum. Eğer maddi durumunuz elveriyorsa, manzara fotoğrafı çekiyorsanız Tokinayı elinizde tutun. Lense iyi bakarsanız değerini kaybetmez. Fakat siz sıfır aldınız sanırım, sonuçta artık lensiniz 2. el olduğu için fiyatını mecburen uygun tutmalısınız.

Kısacası ihtiyacınız olan lensleri aldıktan sonra maddi sıkıntıya düşmedikten sonra satmayın derim. Fakat farklı lensleri denemek istiyorsanız ya da bütçeniz yetmiyorsa ya da aynı kategoride farklı bir lensi denemek istiyorsanız o zaman elinizden çıkarın. Fakat bu noktada önemli olan, aynı sınıftaki iki lensi test edip beğendiğinizi elinizde bırakırsanız daha akıllıca bir iş yapmış olursunuz. Bazen elimdeki lensi satıp şu lensi alayım diyorsunuz ama beklentinizi karşılamıyor...

• http://www.sahibinden.com/127393643

Düşünürmüsünüz?
  • tokina 11-16mm 990TL fotoğrafları için ilanıma bakabilrsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.