Şimdi Ara

Alınık Takaslık Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Peder beyin birden anlam verilemez bütçe yardımı ile yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Aradığım kriterler;

-Minimum 15.4" tercihen 17" ekran.
    -Minimum ekran kartı 7800 GTX
    -Garantili faturalı, bunlar yoksa kesinlikle hiçbir problemi olmamalı ve satıcı ürününe kefil olmalı. Aldığımı sandığım ürün ile aldığım ürün farklıysa satıcıyı üzmeyelim..

Bunun dışında işlemci ram felan da öyle pek eski olmasın. Çift çekirdek ekran boyutu ve ekran kartına göre ikinci planda olabilir de.

Bende de halihazırda kullandığım şu laptop var;

HP PAVILION 4266EA NOTEBOOK

İşlemci Intel mobil Centrino M740 1,73 GHz 533MHz 2 Cache
    Sistem Belleği 1.2 MB DDR-II 533 MHz 2 DIMM
    Sabit Disk 160 Gb 5400 rpm Samsung(Bugün alındı 2 yıl grantili faturalı)
    Ekran Kartı Kartı ATI Mobility Radeon X700 128 MB 128 Bit (En son Oblivion ve full ayarda Dark Messiah of Might and Magic oynamıştım)
    Ekran 15,4'' WXGA parlak ekran (1280x800)
    Optik Sürücü DVD-RW (+/-)
    Ethernet Kartı Entegre 10/100 Ethernet
    Modem Entegre 56K modem
    Ses 3D Sound Blaster Pro uyumlu ses-16 bit tümleşik Altec Lansing speaker
    Mouse TouchPad
    İşletim Sistemi MS Windows XP Home TR/ENG
    Ağırlık 2,97 kg
    Sürücü Yuvası 6 sı 1 arada kart okuyucu
    Diğer Özellikler Wireless 802,11b/g, /Bluetooth/
    Çantası, Orjinal Windows XP CD'si ve sürücülerinin olduğu DVD...

Elimde 1200 dolar var. Bu para ayın 7'sinde 1400 dolara çıkacak. Sıfır ya da ikinci el, extrem bir laptop satan arkadaş varsa takas öncelikli tercihim olmak üzere nakit olarak da ilgilenebilirim. Oyun amaçlı bir laptop arıyorum aslında. Öyle mayın tarlası oynarken bile takılan Intel ekran kartlı laptopları isterse dört çekirdek olsun, teklif etmeyiniz.

Ankara içi elden teslim yine tercihim olmasına rağmen diğer şehirlerden laptop alacaksam önce deneyip görüp kurcalayıp alabilirim. Ürününe güvenemeyen, kendine güvenemeyen bana klişe "prensip meselesi hacı" muhabbeti yapmasın. Kimsenin parasında da malında da gözümüz yok, ürün kargodayken bir gün beklersiniz kargoyu aldığım günün içinde kontrollerim bittikten sonra da paranızı hesabınızda görürsünüz.

msn adresim kirhacker@hotmail.com
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 1 Ağustos 2008; 20:28:56 >

• Satışta bir ürünüm laptop'um var ama kriterlerine uymuyor 14.1
    Yinede bakmak istersen;
    http://forum.donanimhaber.com/m_25259550/mpage_1/key_//tm.htm#25259550
  • İlânını ilân açmadan önce incelemiştim. Ne yazık ki oyun makinesi arıyorum. Seninki yine iyi bir öneri, pm'den şuanki kullandığım laptoptan daha düşük ekran kartlı ürün teklifi yapan da oldu. Arkadaşlar belirli bir standardım yok ama yalnızca aradığım iki özellik var. Zilyon tane laptop kombinasyonundan sadece şu ikisini bir arada istiyorum:

-Minimum 15.4" tercihen 17" ekran.
    -Minimum ekran kartı 7800 GTX

Bendeki makine deli ama çift çekirdek değil/bendeki ürün şahane bir şey ama garantisi yok işte:(( şeklinde düşüncelere kapılmayın, teklifinizi yapın. Ben her kriteri değerlendirerek karar vereceğim zaten.
  • Oyun performansıda çok iyi sadece ısınma derdi var fazlaya kaçınca çok ısınıyor.
    Kolay gelsin güzel bir alet alırsın umarım.
  • Eminim iyidir fakat dediğim gibi extrem ekran kartlı bir ürün arıyorum. Ayrıca ekran kartının numarası x700'den büyük diye daha iyi olduğu yanılgısına düşen arkadaşlar için klavuz niteliğinde;

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

Buradan laptopunuzun ekran kartının benchmark skorlarına bakabilirsiniz. Benim elimdeki laptopun ekran kartı zaten 61. sırada. Genel performans olarak bu sitedeki bilgiler baz alınabilir

Edit: Yanlış anlamanı istemem, ekran kartının model numarasını büyük görüp "x1300 x700'ü döver hacı." diyen arkadaşlara söyledim sözlerimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 1 Ağustos 2008; 21:25:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama GAMİNG masaüstü PC
    7 ay önce açıldı
    [SATILDI] ALINIK intel pc
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.