Şimdi Ara

[SATILDI] [ALINIK] STEAM CÜZDAN KODU 30 DOLAR - 1000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mersin İlan Türü #Alınık Oyun Platformu #Steam Key/Gift #Steam Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [ALINIK] STEAM CÜZDAN KODU 30 DOLAR - 1000 TL

Kodlar 5-10-25 şeklinde olabilir. Örneğin 25+5 veya 10+10+10.

Kodunuzun Türkiye kodu olması zorunluluğu yok. USD olduğu sürece geçerli, yani US Steam kodu da olabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Mersin Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• @diemcizone adlı kullanıcıdan satış teklifi için görüşme sağlıyordum ancak kodlar hakkında cevapları tutarsız olduğu gibi erken ödemeyi kabul etmediğimden kısa bir süre sonra hesap hacklenmiş cevabı yazarak mesajları blokladı. Olası dolandırıcı olabilir, okuyanlar için lütfen bu kullanıcıya dikkat edin.

• Geçmiş olsun, ucuz kurtulmuşsunuz. Forumdaki eski hesapları ele geçirme sorunu yıllardır çözülemedi. En son beni de 280 küsür referansı olan bir üye dolandırmaya çalıştığı için forumdan alışveriş yapmayı bırakmıştım. Size önerim alınık ilanınız olmasına rağmen size satış yapmak isteyenlerden referans için konu açmalarını talep edin. Hesap ele geçirme durumu var ise en azından SMS onayını geçemiyorlar. 

• 1 kere bende dolandırıldım. Meblağ düşük olduğu için pek sorun etmedim ama bu olayın devam etmesi komedi. Foruma girerken SMS kodu istiyor SMS. Nasıl hesabı hacklettiriyolar ya

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Bu söylediğiniz çok iyi oldu, 2 olası dolandırıcıyı referans için konu açmalarını isteyerek eledim sayenizde teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trustright -- 16 Temmuz 2025; 8:5:59 >
  • @mpcox28 kullanıcısından alımı hiçbir sorun olmadan gerçekleştirdim, teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.