Bilgisayar parçaları ve teknolojileri hakkında detaylı ve güncel bilgileri devamlı takip ederim. Bilgisayarcılarda karşılaştığım kazık denecek fiyatlardan sonra bu şekilde bir hizmet vermeye başladım. Çevremdeki insanlara yaklaşık 3 yıldır istediklerinde amaçlarına göre bilgisayar parçaları toplama hizmeti veriyorum.
Hizmetin detayları:
- Bütçeniz ve tercihleriniz doğrultusunda aradığınız bilgisayar parçalarını bulmak için araştırma
- Araştırma sonunda size seçeneklerinizi paylaşma,
- Seçeneklerinize faizsiz taksit imkanları, nakit indirim fırsatları
- Dilerseniz ikinci el pazarını da inceleyerek seçenekleriniz konusunda bilgilendirme ve 2. el alırken dikkat etmeniz gereken unsurlar
- Seçtiğiniz parçaların performans farkları hakkında bilgilendirme
- Seçtiğiniz parçaların uyumluluğu ve ölçülerinin kasanıza uygunluğu hakkında araştırma
Bunlarla birlikte aynı şehirde olmanız durumunda ek ücret karşılığında kurulum hizmeti de veriyorum. Kurulum hizmetinin yaklaşık 2-3 saat süreceğini göz önünde bulundurarak fiyatlandırmasının da bu göz önünde bulundurularak yapılacağını belirtmem gerekiyor. Ancak bilgisayarcılardan alacağınız fiyattan çok daha ucuz olacağı konusunda garanti verebilirim.
Ayrıca ürünleriniz arızalanırsa garantilerini nasıl kullanacağınız hakkında ek ücret karşılığında destek verebilirim. Bu destek ürünlerinizin garantisine dair haklarınız, THH başvurunuzun nasıl yapılacağı, sürecinize dair bilgiler ve satıcıların sizi kandırmaya yönelik çabalarını çürütmeye yönelik olacaktır. Avukat olmadığımı belirtmem gerekiyor, bu destek kendi deneyimlerimden dolayı ve şirketlerin garanti haklarının kullanılmasına engel olma çabalarına karşı çok küçük bir ek ücret ile kendi isteğimle verdiğim bir hizmet.
Neden böyle bir hizmet almak isteyebilirsiniz?
Bu hizmeti verme sebeplerimden bir tanesi de teknoloji alanına hakim olmamın yanı sıra araştırma konusunda iş yapmış olmamdan dolayı etkili ve hızlı bir şekilde araştırma tekniklerine hakim olmam. Aynı araştırmayı yapmak isterseniz belki saatlerinizi hatta günlerinizi harcamanız gerekebilir. Sadece bununla değil, aradığınız bilgilerin ne anlama geldiğini de araştırmanız ve ek zaman harcamanız gerekecektir. Tabii bunları ChatGPT gibi bir AI botla da anında yapabilme seçeneğiniz mevcut fakat ChatGPT'nin online veriler üzerinden bilgiler paylaştığını ve bunların her zaman doğru olmayacağını hatırlatmam gerekiyor. Satış analizi konusunda zaten güncel olmayan verileri ve stokta olmayan verileri güncelmiş gibi gösteriyor. Kısaca özetlemek gerekirse sizin araştırmaya vereceğiniz zamanı küçük bir ücret karşılığında ben yapmış olacağım. Bu size zamanınızı istediğiniz şekilde kullanma imkanı vermiş olacak. Aynı zamanda bilgisayarcılardan aynı hizmeti isterseniz üzerlerine en az %10-20 arası kâr koyduklarından çok daha uygun fiyata amacınıza uygun tam istediğiniz şekilde bir bilgisayara sahip olmanızı sağlamış oluyorum.
Bilgisayar toplama ve araştırma konusunda hizmet ücreti seçeceğiniz parçaların toplam tutarının %4'ü oranında ve 500 TL ön ödeme ile olacaktır. Bu 500 TL en düşük ücret olarak iadesi sadece vazgeçmeniz halinde yapılır, vazgeçmek isterseniz bunu benim size önerileri vermeden önce yapmanız gerekiyor. Kurulum hizmeti mesafeye ve parçalara göre değişebileceğinden dolayı kesin bir fiyat vermem mümkün değil ancak şimdiye kadar hep bilgisayarcıların altında altında fiyat verdim. Garantinizin kullanılmasına dair detaylı hizmet ise ön ödemeye ek 115 TL (saatlik asgari ücret ile eşdeğer tutuyorum). Bu hizmeti alırsanız telefon numaramı sizinle paylaşarak garanti süreniz olan 2 yıl boyunca (uzatılmış garantiler dahil değil) bana ulaşarak destek alabilirsiniz.
Örnek veriyorum, toplamak istediğiniz parçalar sepette ödeme kısmında kullandığınız kuponlar ve indirimler sonrası toplam 42000 TL tutuyor. Bunun %4'ü 1680 TL oluyor. 500 TL ön ödeme yapmış olduğunzdan dolayı bunu düşerek 1180 TL hizmet ücreti çıkmış oluyor.
Ödemeler EFT ile alınır. Şehir Mersin Merkez.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.