Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Sony Garantili 2. El PS4 Satın Al 31 Temmuz 2014 16:17 1 1 Alınık Sony Garantili 2. El PS4 2. el Sony garantili PS4 arıyorum. Fiyat olarak MAX 1000 tl bütçem. Alışveriş Balıkesir-Yalova içi elden veya kapıda ödemeli veya 3. bir seçenek olarak sanalpazar olabilir. Ama havale şeklinde düşünmüyorum. İkinci el sony garantili olmayan PS4 tekliflerini de alabilirim, tabiki biraz daha ucuz olmak kaydıyla.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Brainwavz BLU-200 APPLE WATCH 42MM Masaüstü Gaming PC AMD RADEON R9 285 1550TL!! Pebble Steel Akıllı Saat
http://forum.donanimhaber.com/m_95232386/f_//tm.htm#95232386 bugunde balıkesire dogru yola çıkıyorum istersen getiririm cihazı