Şimdi Ara

ALINIK SAPPHİRE R9 290 TRİ-X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

DÜKKANIMDAKİ ÜRÜNLERLE TAKASLIK YA DA NAKİT ALINIK SAPPHİRE R9 290 TRİ-X ARIYORUM.

GARANTİ DURUMU, FATURASI VE KUTU İÇERİĞİNE GÖRE FİYATI KONUŞURUZ, ANCAK BU SAATTEN SONRA 500TLDEN FAZLA ISTEYECEK ARKADASLAR HİÇ ZAHMET ETMESINLER. SAPPHIRE 3X DISINDA KART ONERMEYINIZ.

AYRICA ELİMDE TAKASTA KULLANABİLECEĞİM JTAGLI XBOX 360 SLİM, PS VİTA SLİM VE ÇOK SAYIDA PC DONANIM DA MEVCUT.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahray -- 8 Temmuz 2016; 21:57:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm attım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM
  • Eğer istersen Msı R9 280x Gaming 3g kartım var satabilirim Garantisi devam ediyor kutulu
  • r9 290 trix kullanıyorum multiplayer bf4 ultrada 100-120fps veriyor. 500tl gibi bir fiyatada bulman çok zor ama umarım bulursun
  • 290 tri-x kullanmıştım zamanında. 500 tl vereceğime yakardım daha iyi
  • chrissrathfield C kullanıcısına yanıt
    ben kullanıyorum rx 280 ile aynı puan alıyor
    battlefield 4 te
    sattım satmıyım diye düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 e sapphire 290x tri-x varsa 3 tane alıp quad crossfire yaparım ki o fiyatlara referans bile olmaz.

• +1

Hayır bu ilan yenilenip duruyor, eğer bakıp bakıp satmayı düşünen varsa 525 vereyim bana satsın.
  • Mezarcılığın sınırlarını zorlayan yazı kokuyor burası :D gtx 780 al kardesim 290 dan bi farkı oldugunu sanmıyorum performans olarak kafa kafayadır 500 civarına bulursun.

https://www.youtube.com/watch?v=GAROjjGTH0c test burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçanga -- 7 Aralık 2016; 20:26:29 >
  • 850 Ye ben satıyorum garantili, arkadaş 525 vermiş ben 550 vereyim bana satın cf yapayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

500 e sapphire 290x tri-x varsa 3 tane alıp quad crossfire yaparım ki o fiyatlara referans bile olmaz.

Asus R9 290x kullanıcısıyım, ilanda 290X ibaresi geçmiyor şuan, değiştirildiyse bilmem.

İlan sahibine bu satır = Umarım bulursun, yeni seri kartlar power da ve yeni nesil oyunlarda iyi olabilir ama render tazrı olaylarda bence geri kalıyor. Bide nvidia bir tık önde kullandığım uygulamalarda.
  • Garantisiz yurtdisi urun var elimde 800 olur.... bu kart hala 1400 TL tr de amazonda da 1100 TL bilginiz olsun..
  • şubata kadar hepsiburada garantili 900'e verebilirim. fanın titremeden kaynaklı gürültü sorunu vardı yalnızca o çözüldü tamiratla. sessiz tam performans çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oarsman

Garantisiz yurtdisi urun var elimde 800 olur.... bu kart hala 1400 TL tr de amazonda da 1100 TL bilginiz olsun..

Doların artmasını fırsat bilenler üşüşmüş :D

Amazonda rx 480 zaten 850 lira garantisiz bu karttanda çok daha iyi.
  • Yok işte, kimse 500 e 290 ını vermek istemiyor, aylardır niye güncelliyorsunuz ki ilanı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Yok işte, kimse 500 e 290 ını vermek istemiyor, aylardır niye güncelliyorsunuz ki ilanı ?

Neden bu kadar zorunuza gitti anlamadim hocam?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahray

quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Yok işte, kimse 500 e 290 ını vermek istemiyor, aylardır niye güncelliyorsunuz ki ilanı ?

Neden bu kadar zorunuza gitti anlamadim hocam?

Zoruma gitti, kahroldum, içim gitti vs gibi şeyler yazmış mıyım orda ? Sanırım medyumluk felan var sizde, insanların kartlarını 500 e satacağını görebilmişsiniz ama tekniğinizi biraz daha geliştirmeniz lazım zira ben medyum vs dahi olmadan yakın zamanda kimsenin bu kartları 500 e Satmayacağını söyleyebilirim...

• #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    600 e 650 ye tonla satıldı :) 750 tlye sıfır rx 480 alınabiliyorken, neden o karta 500 çok az olsun az açıklama yapar mısın ?
  • Ben 650 ye kadar çıktım bursa da var bırakma Dı.. 780ti ye 650 teklif ettim cevap bile vermediler :) öyle ara fiyat ki 200 daha koy yeni kart al arasında gidip geliyorum..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.