Şimdi Ara

ALINIK Samsung 860 Evo veya WD Blue 500GB Sata 2.5” SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Başlıktaki ürünlerden birini arıyorum sıfır ya da az kullanılmış , tekliflerinizi pmden iletebilirsiniz

Edit: Alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Underrated -- 11 Mayıs 2020; 21:54:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• linkteki fiyatı 2.elde bile bulmanız zor :)
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Ürünü satan TR firması olsa belki iyiydi ama. Satan firma yurt dışı. Satıcının puanı %59

İşletme Adı:Xstra Digital Storage B.V.
    İşletme Türü:Distribution B2B,B2C
    MERSIS Numarası (Turkish Sellers) / Trade Registration Number (International Sellers):63245922
    Vergi Kimlik Numarası:NL855153581B01
    İşletme Adresi:
    Het Goorke 61
    Oosterhout
    4906 CZ
    NL
  • alpermeric kullanıcısına yanıt
    yorumlar bizim cahillerin yazdığı yorumlar. yurtdışı imiş de belirtmemiş diye sorun olmuş. yok işte vergi çıkarmış. daha almadan yorumu yapıştırmış üstün zekalılar. vergi vs çıkmaz. çıkarsa almazsınız. amazon güvencesinde ürün alıyorsunuz. Dünyanın en müşteri odaklı firması. gözüm kapalı aldım bir tane. lazım olsa yine alırım. yolda benimki de bakmıyorum bile takipte nerde diye vs.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Hayırdır kardeş sen bu kadar atarlandın....

Ben bilgilendirme amaçlı yazdım kardeşim cümlenin içinde "alma, sakın alma, uzak dur" tarzında bir şey okudun mu sen yazıda. Yazılan yazıda sana hakaret içerikli bir kelime gördün mü ? Sen ne hakla karşındakine "üstün zekalı, cahil" yorumunu yapabiliyorsunuz. Nereden buluyorsun bu hakkı bir söyle bakalım....
  • alpermeric kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmış herhalde . Açlıktan olabilir, virüsün psikolojimizi etkisiyle olabilir vs. Aynı tonda cevap vermeyeyim. Niye üstünüze alındınız anlamadım :) Ben yorum yazan vatandaşlar için bu yorumu yaptım. 8 tane mi ne yorum var zaten . %50 küsür olması bu sebepten. Fiyatlar güzel. Acelesi olmayanlara tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Yanlış anlaşılmış herhalde . Açlıktan olabilir, virüsün psikolojimizi etkisiyle olabilir vs. Aynı tonda cevap vermeyeyim. Niye üstünüze alındınız anlamadım :) Ben yorum yazan vatandaşlar için bu yorumu yaptım. 8 tane mi ne yorum var zaten . %50 küsür olması bu sebepten. Fiyatlar güzel. Acelesi olmayanlara tavsiye edebilirim.
    Karşılıklı yanlış anlamışız o zaman eyvallah. Covid-19 'in etkisi ile daha buzdolabı benimle konuşmaya başlamadı ama ben ara sıra soruyorum hatrını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpermeric -- 8 Mayıs 2020; 14:19:19 >
  • Bu aralar toplum olarak gerginiz ama anlaştıysanız sorun yok :)

Gönül 860 evo istiyor ama fiyatları tavan malesef , ona yakın performans olarak wd blue ve crucial var sanırım en azından internette okuduklarıma göre, siz ne düşünüyorsunuz? Fiyatı güzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Underrated -- 8 Mayıs 2020; 15:18:43 >
  • 1 hafta bile olmadi 860 evo 500 gb var sadece cikardik kontrol ettik saglam mi diye toplam yazilan veri 100mb 5 sene garantili.

• Underrated kullanıcısına yanıt
    hocam wd blue 3d ile sandisk ultra 3d birebir aynı ürünler. sandisk trendyolda 499 tl yurtdışı filan uğraşmadan alın geçin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkanydn

1 hafta bile olmadi 860 evo 500 gb var sadece cikardik kontrol ettik saglam mi diye toplam yazilan veri 100mb 5 sene garantili.
    Arkadaşlar satıldı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.