Şimdi Ara

ALINIK RTX veya RX ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ALINIK RTX veya RX ekran kartı
    Merhaba minimum 2060 super veya rx 5600 xt olacak şekilde, Maksimum 3,500-4,000 liraya izmir içi elden kart arıyorum.
    Yeni çıkan kartları biliyorum, 5000 liraya 3060ti varken 4000'e 2070 verelim demeyin....

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Aralık 2021 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Celonfix kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkürler, bütçem dahilşnde ama aradığım kriterlerde değil malesef, 3700, 3800, 3900 lira verilmez bu kartlara artık....
  • Bu bütçeye temiz ve garantisi devam eden bir 1080 Ti de düşünebilirsiniz aslında. Maksimum bütçe dediğiniz kısıma denk gelir ama 2060 S'ten de, 5600 XT'den de daha iyi tercihtir. Kaldı ki Nitro+ 5700 XT'yi 3500-3800 liraya satan arkadaşlar oluyor forumda. Çok beklemiyor, hemen satılıyor ama düşünürseniz forumu takip edebilirsiniz. Ben de denk geldiğimde özel mesaj atarım.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam şu anda sıfır 3060ti daha mantıklı gibi 2. elde yüksek fiyatlar devam ediyor... Sizin kartınızda'da gözüm yok değil :) Bütçeyi biraz yukarı aldım 5500'lere sıfır bir kart almak niyetinde gibiyim.
  • imfatalty kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi yükselttiyseniz iyi olmuş, böylece hem nakit almamış olursunuz hem de taksitle alırsınız. Ayrıca ilk kullanıcı olmanın olayı çok daha farklı. Yalnız 3500 ile 5500 arasındaki fark da azımsanacak seviyede değil. Aradaki performans farkına da ihtiyacınızın olup olmadığını değerlendirmişsinizdir umarım. Çünkü maksimum bütçe belirttikten sonra o bütçeye sadık kalmayıp az daha farkla şunu alayım, taksitle olsun buna yöneleyim diyerek bir bakıyorsunuz ki belirlediğiniz ilk fiyatın birkaç katına ürün almışsınız.

Keşke ülkece durumumuz iyi olsa, ikinci el dışında imkânı olmayan arkadaşlar da biraz bütçeyi yükseltip uygun fiyatlı sıfır ürüne yönelse. Ama teknoloji gittikçe zengin oyuncağı olmaya başladı. Aldığımız/kullandığımız ekran kartları ile iki ay çalışan insanlar var.

Benim kart satıldı sayılır. Alıcının ufak bir eksiği kaldı, tamamlayabilirse alacak, tamamlayamazsa bir sonraki ilgilenen bekliyor, ona vereceğim. Her ikisinin de şartları ya da istekleri değişebilir ihtimaline istinaden ilânı güncelliyorum.

İkinci el bölümü kuralları dışında pek yorum yapan ve yorum yapılmasını da tasvip eden biri değilim, böyle yazmış bulundum, kusura bakılmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.