Şimdi Ara

Alınık PSP ve Satılık olan Birkaç oyun ve konsol malzemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1- Alınık PSP öncelikle 3000 serisi. Çok temiz bir cihaz arıyorum. Özellikle ekranda hiç çizik ve ölü piksel olmamalı.El konsollarında ekran konusunda çok titizim. (Mümkünse ekran koruyucu ile kullanılmış olsun) Tuştakımı sağlam ve düzgün işleyen bir makina olsun. Sanırım 3000 serisinde artık uyku modu olayı kalkmış. Yani makina açıp kapansa da CFW yine çalışıyor.Ondan dolayı öncelikle 3000 serisi istiyorum. Rengi çok önemli değil.

Not: İzmir'de oturuyorum. Bu yüzden makinayı elden teslim almak istiyorum.

2- Satılık XBOX 360 falcon için adaptör. Eski XBOX ım 3K gördüğü için parçaları elden çıkarttım sadece bu kaldı. Düzgün çalışıyor hiçbir problemi yok.

30 TL

3- XBOX360 için satılık 120 GBYTE HDD.(Kutulu) HDD Orjinal değildir ama WD den çevrilmiştir. Bizzat Atik Elektronik tarafından işlem görmüştür. Hiçbir sorun yok. Alıp Formatlayıp makinanızda kullanabilirsiniz.

90 TL

4- Satılık PS3 için 2 tane oyun. Darksiders ve Brutal Legend. Oyunların 2 side sağlam sadece Darksiders'da kitapçık yok. İki oyun da 2. bölge

Oyunlar tek tek 40 TL. İkisini de alana 70 TL ye vereceğim.

Takas yoktur arkadaşlar. Çok ufak pazarlık olabilir. Özellikle ÖLÜCÜLÜK yapılmamasını istiyorum. Şehir dışına kargo olursa kargo sizden.

Özel mesaj atabilirsiniz. Ya da buraya da yazabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 25 Haziran 2010; 15:24:20 >

• Çok az kullandığım pspmi satıyorum arkadaşlar. Aşağıdaki linklerde göreceğiniz üzere adıma faturalı ve kutuludur. Kozmatik olarak kusursuzdur üzerinde kılcal çizik dahi yoktur. Ekranı ilk günden itibaren ekran sticki ile kullanılmıştır ekranda da kılcal çizik dahi yoktur. Versiyonu 5.02 hen. dir.Hafıza kartından oyun oynayabilirsiniz. Yanında 1 adet sony pro duo 2 orjinal 8 gb ( faturalı 4 yıl kadar garantisi var) 1 adet de çalışır durumda çakma 8 gb pro duo 2 hafıza kartı vericem. Ayrıca kutu içeriğinin haricinde taşımak için sünger kılıf ve usb Data-Şarj kablosunu da vericem. İzmirde oturuyorum yüzyüze alışveriş tercihimdir. Fiyat pazarlıksız 260 tldir. Paraya ihtiyacım olduğundan dolayı satmaktayım. Hocam ilanım var psp için bak istersen istediğin gibi temiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.