Şimdi Ara

Alınık PS4 PRO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS4 PRO arıyorum. Amazon ya da tr garantili olması fark etmez. Uçuk fiyatlar vermeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 16 Şubat 2018; 2:5:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba kusursuz 1.5 aylık ps4 slim var ilanımı isterseniz inceleyin pazarlık mevcut.

https://forum.donanimhaber.com/satilik-ps4-slim-psn-plus-4-oyun-1-ds-fiyat-dustu--130882139#130882139

• GaMeOvErsıx kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Ben sadece Bloodborne ve DS1 Remake oynamak için cihaz arıyorum çünkü oynayamamıştım bir türlü. Psn hesabına ya da oyunlara ihtiyacım yok. Şu an indirim kodu ile beraber euroasia garantili sıfırını 1100 tlye alabiliyorum. Teklifi yazabilirseniz özelden bakabilirim.

Dünden beri aklımda slim yerine pro almak var ama anlaşılabilirse ve cihaz kriterlere uyuyorsa düşünülebilir.

• Ps4 pro 19 ay sony garantili vatan computer çıkışlı faturali 1500tl tek kol v2

• OguzhanDURSUN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam kutulu cihaz lazım. Laptop çantasında gelen, üzerindeki yemek kalıntıları dahi temizlenmemiş, kolu kargoda bozulmuş ve konsolu duman olmuş bir PS4 aldım ve neredeyse 1 ay iade için bekletildim zamanında. Acı bir deneyim sonucu artık kesinlikle kutusuz cihaz almaya sıcak bakmıyorum.

• Sony Ps4 Pro 1 Tb Star Wars Limited Edition + Battlefront II Deluxe Edition Konsol

bu cihaz var sıfır 1850 tl den veririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pepe7115

Sony Ps4 Pro 1 Tb Star Wars Limited Edition + Battlefront II Deluxe Edition Konsol

Bu bundle çıktığı zaman, oyunsuz PS4 Pro ile aynı fiyattan piyasaya sürüldü ki hala 399 dolarlık bir fiyatı var. Teklifiniz için teşekkürler fakat ilgilenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 15 Şubat 2018; 22:45:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Playstation 4 Pro
    4 yıl önce açıldı
    [ALINIK] PlayStation 5 PRO
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bera336

quote:

Sony Ps4 Pro 1 Tb Star Wars Limited Edition + Battlefront II Deluxe Edition Konsol

Bu bundle çıktığı zaman, oyunsuz PS4 Pro ile aynı fiyattan piyasaya sürüldü ki hala 399 dolarlık bir fiyatı var. Teklifiniz için teşekkürler fakat ilgilenmiyorum.

Alıntıları Göster
    ay nolur ilgilen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pepe7115 -- 15 Şubat 2018; 22:50:34 >
  • quote:

ay nolur ilgilen

Kafası çalışmayan birilerini bulursan, onlar yeterince ilgilenir.

• quote:

quote:

ay nolur ilgilen

kafası çalışmayan diyorsunda amazonla fiyatları ile 2 yıl tr garantili cihazı kıyaslayan mı kafası çalışan oyunu çıkarınca diğeri ile aynı fiyat oluyor diyenmi kafası çalışan kişi

bence sen başlığı değiştir ölücüyüm yaz insanların zamanını çalma

bunun gibi ölücülere bişey satmayın arkadaşlar
  • en ucuzu şuan 2200 tl olan ürünü 1500 tl yemi satayım
  • quote:

quote:

quote:

ay nolur ilgilen

kafası çalışmayan diyorsunda amazonla fiyatları ile 2 yıl tr garantili cihazı kıyaslayan mı kafası çalışan oyunu çıkarınca diğeri ile aynı fiyat oluyor diyenmi kafası çalışan kişi

bence sen başlığı değiştir ölücüyüm yaz insanların zamanını çalma

bunun gibi ölücülere bişey satmayın arkadaşlar

TR fiyatından kastın nedir? Bimeks, Teknosa, Vatan falan mı? Bu mağazalarda olan fiyatlar ile karşılaştırma yapman, Amazon sitesindeki cihazla bendeki cihazı karşılaştırma demen kadar saçma.

Öncelikle bu mağazalardan yaptığın her alışveriş, binanın kirasından, çalışanların yediği yemeklere, çalışanların maaşlarından, ödenmesi gereken vergilere kadar her şeyden birer parça barındırır. Ayrıca taksit imkanı sunulan ürünlerde genel olarak zaten bir miktar ekleme ile satışa sunulur. Yani senin sözde +2 milyarlık makinen, mağaza satış fiyatıdır ve sadece Türkiye'de bu kadar fahiş cart curt edition fiyatlarını görürsün.

Satmaya çalıştığın bundle şu anda 399 dolar yani klasik pro fiyatına satılıyor. Bazı sitelerde ufak eklemelerle 400 civarına satıldığını da gördüm tabi. Şimdi ben bu ürünü 1500 liraya günümüz şartlarında bulabiliyorsam, senin "Bu ürün şu mağazada 2200 lira baq baq 2200. Ben insaflıyım 1850ye satıyorum." diyerek atılman senin sorunun olduğunu gösterir. Ben senin mağazadan aldığın ürünü lütfeder gibi satmaya çalışmana tahammül etmek zorunda değilim. Kazığı sen yedin diye ben fazla ücret ödemek zorunda yine değilim.

Burası bir forum ve insanların burada alışveriş yapmasınım sebebi, daha hesaplı olarak bir şeyler alabilmeleri. Mağaza fiyatından, forumda satış yapmaya çalışmak gene senin hatan. Sen oraya yüzün kızarmadan yok tr garantili yok öyle böyle diye fiyatı şişirip yazıyorsan, bende üç kuruşluk ürünü beş kuruşa satmaya çalıştığını hiç gocunmadan söylerim.

Ayrıca piyasayı bilen adam ölücü değil, farkında olur. Bir şeyi değerinde almak ölücülükse, bir şeyi olması gerekenden pahalıya satmaya çalışmakta milletin zekasıyla oynamaktır.

Ayrıca dostum haberin olsun amazona türkiyeden gönderilen cihazlar tamire alınmaz. Ya ücretin iade edilir, ya da yenisini gönderirler. Ürünü evinden alır, aynı şekilde evine ücretsiz kargo ile bırakırlar. Burda olan kıytırık garanti sistemini amazondan üstün görenler, zaten euroasiasını sıvazlamak için trden alıyorlar ürünü.

Ayrıca ikinci mesajına istinaden, zaten almıyor ki kimse böyle saçma fiyatı ürünleri. Ek olarak kimse 1500 liraya cihazı senden istemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 15 Şubat 2018; 23:42:54 >

• pepe7115 kullanıcısına yanıt
    hocam bu arkadaşın kafası gidip geliyor o yüzden boşverin Forum çocuk kaynıyor . oda bunlardan bi tanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoExx

hocam bu arkadaşın kafası gidip geliyor o yüzden boşverin Forum çocuk kaynıyor . oda bunlardan bi tanesi

Nası tipler yaşıyor şu dünyada anlamıyorum ya. Adama diyorum ki cihazın son oluru nedir? Zaten geçen sene olan indirimle alanlardansanız ikimizinde işi görülsün yazıyorum. Diyor ki ben cihazı 400 sterline(Diyarbakır'da yaşıyor) spotçudan aldım. Diyorum amazonda daha ucuzdu hemde garantisi olurdu. Diyor ki bana o zaman siz amazondan alabilirsiniz? Diyorum ne kadar oynandı cihazla? Bir yılda 10 saat diyor(yersen). Garantisiz 500 saat oynanmış cihaza 1500 lira isteyen zeki arkadaş, bide bizim kafamızın gittiğini söylüyor enteresan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 19 Şubat 2018; 13:16:57 >

• bera336 kullanıcısına yanıt
    Cocuksun ya ben spotcudan aldim demedim bu bir

2-indirimden yararlananlardan da degilim . Yararlansaydim 400 sterline almazdim

3-10 saat oynadim ve kutusuna geri koydum bu dogrudur . Ama bunlari anlamayacak kadar kafan calismiyosa ozur dilerim senden gercekten yasini cok merak ediyorum benim kucuk kardesim

Bide 400 sterline nasil diyarbakirda bi spotcudan aldigimi aciklarmisin sana zahmet merak ediyorum turkiyenin para birimi degistide bizim mi haberimiz yok ?? Harbiden cocuksun haha ayrica ilanda da belirmistim amazondan aldigimi

• quote:

Bide 400 sterline nasil diyarbakirda bi spotcudan aldigimi aciklarmisin sana zahmet merak ediyorum turkiyenin para birimi degistide bizim mi haberimiz yok ?? Harbiden cocuksun haha ayrica ilanda da belirmistim amazondan aldigimi

Kardeşim sen bu yaşına kadar iyi dayanmışsın bu zekayla. İlk olarak cihazın amazondan alındığını bana söylemedin; Diyarbakır'dan kalkmış, İngiltere'ye gitmiş, gelmişken bi ingiliz tornavidası yiyeyim diyerek 400 sterline(yalan 399 global euro fiyatıdır. Bu cihaz hiçbir zaman senin söylediğin gibi 400 sterline satılmadı.) bir cihaz almıış. Sonra Diyarbakır'a geri dönmüş ve 400 sterlin bedeli olan PS4 Pro makinasını, 1 yıl boyunca tamı tamına 10 saat oynadıktan sonra kutusuna kaldırıp, bir kenara koymuş. Aradan bir yıl geçtikten sonra forumda gezerken aklına bir prosu olduğu gelmiş ve hemen satmak için foruma girmiş.

Ayrıca ilk mesajını da ayrı alıntılamayayım buradan yazayım direk. Yaşla zekanın bir alakası yoktur; bunun en büyük kanıtı da zaten sensin. Sinsi kendini zeki sanan basit bir adamdan fazlası değilsin. Söylediğin şeylere inanmak için aptal olmak gerekiyor. Diyarbakır'da yaşayan adam Amazon.de bile değil Amazon.co.uk sitesinden güya PS4 Pro getiriyor. Vay be hocam buraya kargo bile yollamayan bir bölgeden, Diyarbakır'a PS4 Pro getirtmek bir başarıdır. Bunu yaptığını iddia eden adam bide 1 yılda 10 saat oynadım diyorsa, inanan adamın aklında bir sorun var demektir. Cihazın tek garantisi de sizin verdiğiniz söz. Yani 1500 lirayı şöminede yaksam daha faydalı olur hiç değilse ısınırım.

Alınık PS4 PRO

biz buna kapak olsun diyoruz , TR ye amazondan nasıl ps4 alınır ögrenmek istiyorsan sana ögretebilirm . küçük zeki kardeşim ;)

Satın alınma tarihinede bak ;)

Yiyecegini Yediysen Kaybol şimdi çocuk :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoExx -- 19 Şubat 2018; 21:58:45 >
  • quote:

Alınık PS4 PRO

biz buna kapak olsun diyoruz , TR ye amazondan nasıl ps4 alınır ögrenmek istiyorsan sana ögretebilirm . küçük zeki kardeşim ;)

Satın alınma tarihinede bak ;)

Yiyecegini Yediysen Kaybol şimdi çocuk :D

Bu resimi atman kendi bacağına sıkmak olmuş. Bide kapak falan çocuk gibi bir şeyler sayıklamışsın.

Öncelikle cihaz resminin altında yazan 200lü rakam cihazın ücretiyse, 400e aldım diyerek yalancılığını kanıtlamış oldun.

Eğer değilse, o kadar para ödeyerek mallığını kanıtlamış oldun.

Zaten bir sen zekisin bu dunyada

Bu resmi atmam senin kafanin calismadigi anlamina geliyor . Kendi kafanda urettigin yalanlari curuttugumun ispatidir . Simdi kaybol kucuk zeki kardesim daha ugrasamam seninle ;)

Senden daha onemli islerim var 500 liraya bulamazsan soylede sana 499 liraya satayim ps4 pro mu . Gerci sen simdi bunada pahalli dersin

Hadi yol al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoExx -- 20 Şubat 2018; 7:3:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.