Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINDI] PHİLİPS 21"/22"/23" FullHD Monitör Satın Al 28 Aralık 2023 15:43 1 1 [ALINDI] PHİLİPS 21"/22"/23" FullHD Monitör Merhabalar. Bu markanın bu özellikteki ürününü arıyorum. Bütçem 750-2000 arası değişiyor. Ürüne ve durumuna bağlı.Aranılan özellikler; - 1920x1080 minumum FullHD çözünürlük- En az 21" en çok 27" boyut- Mümkün olduğunca ince çerçeveKüçük çizikler, kırıklar, hasarlar problem değil. Ekran paneli genel itibariyle iyi çalışsın yeterli.Cihazın çalışırkenki bir fotoğraf veya videosunu istiyorum. Teslim için adresime kargolanmasını istiyorum. Gelip alma şansım yok, getirilirse ev önünden alabilirim (Ek getirme ücreti ödenir). Kargoda yaşanabilecek herşeyin sorumluluğunu kabul ediyorum (Ürün uygun paketlendiği taktirde).İletişim için PM atınız. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSİ N550Tİ ve Gigabayt 550Ti Eski SLİ Sistem Kartları (video eklendi)Philips 234E5 1080P 23" Monitör Teknik Arızalı [SATILDI] A72 YD Kayıtlı ve (SATILDI) M31 TR Tamirlik Kusurlu Cihazlar (SATILDI)Z97-A Anakart Arızalı
800 Tl'ye iki dikey çizgi hasarlı Philips 234E alındı forum dışından(facebook marketplace). < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSİ N550Tİ ve Gigabayt 550Ti Eski SLİ Sistem Kartları (video eklendi)Philips 234E5 1080P 23" Monitör Teknik Arızalı [SATILDI] A72 YD Kayıtlı ve (SATILDI) M31 TR Tamirlik Kusurlu Cihazlar (SATILDI)Z97-A Anakart Arızalı