Şimdi Ara

Alınık PES11 en az 3 adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar cafeme 3 adet başlangıç olmak üzere toplamda 5 adet pes11 alınacak
    uygun teklif veren arkadaşlardan yarın sipariş ederek alıcam ..

pm ve tekliflerinizi bekliyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Seni cahilbrek denen olaya başvurmadığın için tebrik ederim. Allah bol kazançlar nasip etsin,bu tür dürüst işletmecilere ihtiyaç var.
  • teşekkür ediyorum kafede oynan oyunlar sınırlı zaten gerek yok gidip oyun alıp oynatmak daha güzel öbürüyle uğraşmanın bi anlamı yok :=)))

• Kardeşim JAILBREAK SATIŞ BAYİSİYİM.Artık tüm kafelere çok uygun fiyatlar veriyoruz.Oyuna vereceğiniz paranın çok küçük payıyla piyasadaki hangi oyunu istiyorsanız sahip olabilirsiniz ürünümüzle.İlgilenirseniz mesj atınız.Fiyatlarımız piyasaya göre çok uygundur.Ve kesinlikle ORJİNAL'dir.Bunda kuşkunuz olmasın.Cihazın garantisine etkisi yoktur ve ürünlerimiz garantilidir.Saygılar...
  • :D adam haklı beyler.
    Titredim.
    quote:

Orijinalden alıntı: kezman335

Kardeşim JAILBREAK SATIŞ BAYİSİYİM.Artık tüm kafelere çok uygun fiyatlar veriyoruz.Oyuna vereceğiniz paranın çok küçük payıyla piyasadaki hangi oyunu istiyorsanız sahip olabilirsiniz ürünümüzle.İlgilenirseniz mesj atınız.Fiyatlarımız piyasaya göre çok uygundur.Ve kesinlikle ORJİNAL'dir.Bunda kuşkunuz olmasın.Cihazın garantisine etkisi yoktur ve ürünlerimiz garantilidir.Saygılar...
  • pm attım avantajı neymiş bakayım merak ettim oyun alımına da yapacagım ama arkadaşlar uygun fiyat verecek arkadaşlar pm atsınlar lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.