Pda arıyorum. Ekranı geniş wireless özellikli ve internete hızlı girecek. Windows mobile 2005 ve üstü versiyon arıyorum. Cep telefon, kamera,gps özellikleri fazla önemli değil. Garantisi olabilir veya olmayabilir. Temiz olması şarttır. Fiyat ortalaması 200-300 ytl arası. Bu özelliklere sahip olupta pda sını satmak isteyen varsa lütfen pm atsın.
MERHABA ARKADAŞIM İSTEDİGİN FİYATLARDA İSTEMİŞ OLDUGUN ÖZELLİKLERDE BULMAN ZOR YA ÖZELLİKLERİNİ KISACAKSIN YADA MİKTARI ARTIRACAKSIN BENDEN SÖYLEMESİ
EĞER FİYATI ARTIRIRSAN ELİMDE GIGABYTE IN GSMART İ120 MODELİ VAR İKİ YIL GARANTİLİ FATURALI FULL KUTULU 2 BATARYALI 1 AY ÖNCE ALMIŞTIM FATURA TARİHİ İTİBARİ İLE DİKKATLICE BAKMADAN BELLİ OLMAYAN ÇOK AMA ÇOK KÜÇÜK CİZİGİ MEVCUTTUR ZATEN 1 AYLIK CİHAZIN NE ÇİZİGİ OLABİLİRKİ
ÖZELLİKLERİ WİFİ TV RADYO WM 2005
İSTERSEN 400 YTL YE VERİRİM
imate jamin var bende 6 aylık garantili 350 ytl diyorum görüelim msn: curly.user.mert@hotmail.com takas yaparım
225 YTL ye Asus MyPal A716 var temiz, garantisi yok. WM2003 yüklü istersen 2005 e cevirebilirsin. Wifi Bluetooth Ir var. 400 Mhz işlemcisi var performansı çok iyi.