Şimdi Ara

Alınık Pasaport Kayit Hakki..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adıyaman
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Max 250 TL Verebilirim Simdiden Söyleyeyim, Referansi Olanlar İcin (Saglam Kisilerle Alis Veris Yapmis Kisi veya Kisiler İcin Diyorum..) Öncelikle Havale Referansi Olmayanlar İcin Öncelikle Kayit Ardindan Havale Yapilacaktir.. Referansimi Bu Konuda İnceleyebilirsiniz.. Saygilarimla..

Daha Hizli Ulasim İcin 0535 489 13 11 , Hüseyin Bozat

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Elimde 1 adet pasaport vardır istediğim ücret 180tl vergi hariç edevler uzeriden kayit yapilacaktir sanalpazar ilan üzerinden satış yapılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b2kdeli

Elimde 1 adet pasaport vardır istediğim ücret 180tl vergi hariç edevler uzeriden kayit yapilacaktir sanalpazar ilan üzerinden satış yapılır

115'de devlete giderse 180+115:295
    45 lira indirim yaparsan arkadaşında işi görülmüş olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

Orijinalden alıntı: b2kdeli

Elimde 1 adet pasaport vardır istediğim ücret 180tl vergi hariç edevler uzeriden kayit yapilacaktir sanalpazar ilan üzerinden satış yapılır

115'de devlete giderse 180+115:295
    45 lira indirim yaparsan arkadaşında işi görülmüş olur ?

265tl son fiyat olur

• Dedigim sekilde yapacaksan benim için sorun değil ki önce kayit ardindan havale..

• quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

Dedigim sekilde yapacaksan benim için sorun değil ki önce kayit ardindan havale..

Sanalpazardan ilan acarım alırsın işlem sonrası onaylarsın

• telefon numaranizi pm ile verirmisiniz.. + sanalpazar üstüne ne kadar ekliyodu ? 250 TL 'nin.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Breakaway

telefon numaranizi pm ile verirmisiniz.. + sanalpazar üstüne ne kadar ekliyodu ? 250 TL 'nin.?

265 TL komisyonu 5 TL dır 270 olarak ilan açarım
  • beyler pasaport kaydının hakkı 250 liradır ilgilenenler ulassın yarın forumdan deadirony nin kaydını yapacaz bi aksiklik olmazsa inşallah he ama 250 nin üstünden pazarlık yapmayın çünkü o pasaportu iki sene kullanamıyoruz bu iş için bir daha ayrıca imei kayıttan sonra o telefon devletin gözünde pasaport sahibinin gözükür bu da demek ki o telefon bi suça iştigal etse pasaport sahibi yanabilir 135 lira için aldığımız risk budur ve ilaveten ben şahsen güven problemini aşmak için bu işlemin iki tarafın beraber olmasıyla yapılması taraftarıyım fakat kimsenin de de sen önce kaydet ben parayı sonra yollarım demesinede hazmedemem senin anan güzel mi derim bilgilerinize.. bu arada pasaport sayısı azalıyor haziran ayı içerisinde 5 ile 8 arasına mevcuttur isteyelere yurt dışı telefon getirilip bu pasaportlara işlenebilir o zaman 135 karın in 35 ini istemeyebiliriz iyi forumlar.
  • BANA BİR ADET PASAPORT KAYDI LAZIM. TELEFONUMU KAYIT ETTİRCEM ÜCRETİ. ÖNCE KAYIT SONRA HAVALE ŞEKLİNDE YAPILICAKTIR.

İLGİLENENLER. 0539 852 81 62
  • Noluyo arkadaslar ? kendi konunuzu kendiniz acin benim konumu dagitmayin..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.