Şimdi Ara

Alınık partner doblo kango?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelik olarak Doblo 1.3 veya 1.9 multijet 2007-2009 70 bin km'yi geçmemiş orjinal ağır yük görmemiş(binek) araç,kango 1.5 dci 2005-2007 yine 70 bin km'yi geçmemiş orjinal boyasızağır yük görmemiş(binek)olarak kullanılmış,Partner 1.6 HDI veya 1.9 D 2005-2007 model 70 bin km'yi geçmemiş ağır yük görmemiş binek olarak kullanılmış orjinal aracını satan varsa ilan linkini yazsın.Bursadan olursa sevinirim eğer aracım çok temiz yakın ildeyim diyen olursa oda olabilir.

• bende 1.3 multijet premio 2007 model var km 33.600 öğretmenim arabaya yük atmadım istediğim fiyat 23.00 lira pazarlıksız....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren205 -- 22 Ekim 2011; 8:23:13 >
  • hocam bilmiyorum işinizi görürmü ama ilan numarası 62121125 sahibinden bi inceleyin aklınıza yatarsa konuşuruz
  • 2007 Kangoo 1.5 Dci 80 Hp Expression Grand Comfort beyaz,47.000 km,sunroof yok,kaza ve boya yok çok şükür,triger seti dahil olmak olmak üzere bakımları muntazam yetkili serviste yapılmış olup kayıtları mevcuttur ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren205

bende 1.3 multijet premio 2007 model var km 33.600 öğretmenim arabaya yük atmadım istediğim fiyat 23.00 lira pazarlıksız....

Aracınızın ilan linkini verirseniz sevinirim.İlan yoksa bile en azından fotoğraflarını koyma imkanınız varsa oda olabilir.Ayrıca donanım olarak neler var?Boya değişen var mı?Yetkili servis bakımlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet mülkün temeli -- 23 Ekim 2011; 19:56:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-peugeot-ilk-sahibinden-hatasiz-masrafsiz-2007-partner-aile-araci-61723666/detay/

daha iyisi yok ;)

Araçta boya değişen var mı?Yazdığınıza göre servis bakımlı yıllık motorlu taşıtlar vergisi ne kadar?2.0 motor 1.3 multijet doblo ile aynı mı?Ayrıca yakıt tüketimi şehir dışında ne kadar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault kango
    15 yıl önce açıldı
    Fiat Doblo alıcam
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

2007 Kangoo 1.5 Dci 80 Hp Expression Grand Comfort beyaz,47.000 km,sunroof yok,kaza ve boya yok çok şükür,triger seti dahil olmak olmak üzere bakımları muntazam yetkili serviste yapılmış olup kayıtları mevcuttur ...

Aracınızın ilanını veya resmini koyma imkanınız var mı?Aracınaz ne kadar fyat istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yontem07

hocam bilmiyorum işinizi görürmü ama ilan numarası 62121125 sahibinden bi inceleyin aklınıza yatarsa konuşuruz

Aracın motor yürüyen durumu nasıl?Motorda yağ yakma üfleme vs.var mı?Şanzuma diferansiyal ön takım vs.nasıl?Klima var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-peugeot-ilk-sahibinden-hatasiz-masrafsiz-2007-partner-aile-araci-61723666/detay/

daha iyisi yok ;)

Araçta boya değişen var mı?Yazdığınıza göre servis bakımlı yıllık motorlu taşıtlar vergisi ne kadar?2.0 motor 1.3 multijet doblo ile aynı mı?Ayrıca yakıt tüketimi şehir dışında ne kadar?

araçta değişen ve boya yoktur arka çelik korkuluk yamuldu sadece onu kaskodan değiştirdik o da bizim extradan aldığımız bir parça aracın orijinal parçası değil bu yıl 1000 lira ödedik seneye 600 e düşüyor sanırım yakıt tüketimi şehir içinde 20 kuruş yokuşta araç sollaması çok rahat.. 2. vites ile 3. vites arasında hızlanması çok güzel rahat ve seri bir araç..

eğer dizel düşünüyorsanız 1.3 almanızı tavsiye etmem 100 bini görmeden turboları dağılıyor.

• hocam araç 7yıldır bizde ve tüm bakımları tamdır yürürü sağlam hatta yeni elden geçti balata vs yeni değişti motor çok iyi durumda bakmaya gelenler yıpranmamış temiz diyorlar bizim burası 40000nufuslu ilçe ama şehir içi yakıt tüketimi 0,3 civarında yağ kaçağı motorda üfleme vs yok istenilen bölgelerin detaylı fotografını çekip gönderebilirim
  • quote:

araçta değişen ve boya yoktur arka çelik korkuluk yamuldu sadece onu kaskodan değiştirdik o da bizim extradan aldığımız bir parça aracın orijinal parçası değil bu yıl 1000 lira ödedik seneye 600 e düşüyor sanırım yakıt tüketimi şehir içinde 20 kuruş yokuşta araç sollaması çok rahat.. 2. vites ile 3. vites arasında hızlanması çok güzel rahat ve seri bir araç..

eğer dizel düşünüyorsanız 1.3 almanızı tavsiye etmem 100 bini görmeden turboları dağılıyor.

Motorlu taşıtlar vergisi neden çok böyle kango ile dobloda mı aynı bu şekilde?aracı uzun süre kullanmayı düşünmüyorum 1 yıl yada en fazla 1.5 yıl 1.3 multijetler tutuluyor diye düşünüyorum satarken çok zarar etmek istemiyorum yalnız partnerlerin rahatlığıda hoşuma gidiyor.Aracınızın motor ömrü ne durumda hiç computeste girdi mi?Yürür aksamı falan nasıl?

• quote:

hocam araç 7yıldır bizde ve tüm bakımları tamdır yürürü sağlam hatta yeni elden geçti balata vs yeni değişti motor çok iyi durumda bakmaya gelenler yıpranmamış temiz diyorlar bizim burası 40000nufuslu ilçe ama şehir içi yakıt tüketimi 0,3 civarında yağ kaçağı motorda üfleme vs yok istenilen bölgelerin detaylı fotografını çekip gönderebilirim

Boya olan kısımlar nerede?Aracınızın yetkili serviste ekspertiz yapılmasına nasıl bakıyorsunuz?Birde aracınızın nakit son fiyatı nedir?
  • hocam bi parça boya kaputta var üzüm ağacı altında ağaç asidi damlamış ondan boyalı birde sağ ön kapının arkası garaja girerken sürtme olduğundan lokal boya var istenilen yere servise gösterilebilir değişeni yok birde kliması yok bunu belirteyim fiyat konusunda anlaşırız almakta karar verirseniz.
    Saygılar
  • ayrıca aracın 6 aylık vergisi 203tl ben sonrada proje çizdirdim ruhsatta camlı oturaklı van olarak yazıyor diğer modellerin 6 aylık vergisi 500tl üzerindedir.
  • quote:

hocam bi parça boya kaputta var üzüm ağacı altında ağaç asidi damlamış ondan boyalı birde sağ ön kapının arkası garaja girerken sürtme olduğundan lokal boya var istenilen yere servise gösterilebilir değişeni yok birde kliması yok bunu belirteyim fiyat konusunda anlaşırız almakta karar verirseniz.
    Saygılar

Kaputun tamamı mı yoksa ne kadarlık kısmı boyalı?Ayrıca ön panelde vs.oynama var mı?
  • ön panelde ve diğer kısımlarda değişen oynanan hiç birşey yok kaputta kısmi boyanıp pasta cila ile uyumu sağlandı tamamen boyalı değil yani orjinalinden tek farkı 2 parça lokal boya vardır içerisinde yok alırken kapı vs ses yapma olmaz emsallerinde ses olayı vardır malum 9yıllık araçlar ama ben aldığımda 70000de idi ben 7yıl içinde 116000e kadar kullandım genelde garaj arabası olmuştur.
  • quote:

ön panelde ve diğer kısımlarda değişen oynanan hiç birşey yok kaputta kısmi boyanıp pasta cila ile uyumu sağlandı tamamen boyalı değil yani orjinalinden tek farkı 2 parça lokal boya vardır içerisinde yok alırken kapı vs ses yapma olmaz emsallerinde ses olayı vardır malum 9yıllık araçlar ama ben aldığımda 70000de idi ben 7yıl içinde 116000e kadar kullandım genelde garaj arabası olmuştur.

Biraz düşüneyim birde diğer araçlarıda değerlendireyim ilginiz için teşekkür ederim sağolun.
  • Sayın rbcntechnic;

https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp?page=IVD_HSP_MTV

Adresinden sorgulama yaptığımda 946 Tl çıkıyor birde 1-6 yaş aralığı diyor yani 2013 te dahi olmak üzere bu tutar mı ödenecek acaba?Aracınız ruhsatta kamyonet olarak geçiyor değil mi?Eğer yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.
  • Henüz ilan vermedim.Aracım 47.000 km de.Çeşme de ilk sahibi olan bir doktordan daha 9.000 km de iken almıştım.Bakımları periyodik olarak Renault Manisa Akçinler yetkili servisinde yapılmıştır.Hatta yaz başında 4 yıl/60.000 km olayından dolayı 40.000 civarındaki arabanın triger setini falan değiştirdim.Ön fren balataları değişti.Yani en az 50.000 km rutin bakımları dışında tek kuruş masrafı yok.Kusur olarak da tampon ve yanlarda önlerde ufak tefek fırça ile rötuş var.Onun dışında hiçbirşeyi yok.Allah a şükür kaza belası yok.Değişen ya da boyanan bir parçası yok.Unutmadan aracım düz 65 hp liklerden değildir.Sunroof dışında fuldür.Expression Grand Comfort versiyonu olması hasebiyle gövde rengi tampon ve aynalar,koltuk arkası masalar,tavan dolapları,cd çalar,kolçak,sis farı,çift airbag falan var.Ayrıca sonradan takılan Cenmax görüntülü/sesli park sensörü,Voyager marka paslanmaz yan ve tavan barları ile Baran ın raylı perdeleri mevcut.Kısacası güzel,temiz,seri,ekonomik ve kullanışlı bir araçtır.İşin gerçeği ruhsatta kamyonet geçtiği için her yıl vize ile fahiş vegisi de bir tarafa şu uyuz hız limitleri yüzünden satmaya karar verdim.Bunu uzun zamandır düşünüyordum ama kıyamadım.En son mantıklı davranarak satmayı uygun gördüm ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.