Şimdi Ara

Alınık Nexus 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 16 GB modeli aranıyor, 1000 lira max. fiyat verilecek, kayıtsız olsada olur.

Kimse gelip çok ucuz demesin, telefonun yurtdışı alış fiyatı max. 700 tl, 300 tl kar son derece iyi.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Cihazın TR da satışı var mı? kaç TL faturalı olanı ?

Cihazın bu sitedeki kayıtsız / yurtdışı EN UCUZ FIYATI kaç TL gördünüz.

Kayıtlı satan var gibi , kayıtsızda olur demek ! Fiyatta daha iddalı olmuş.

İnşallah 1.100 TL den kayıtsız bulursun , DH deki aktif tek ilanda şuanda 1.275 TL + kayıtsız !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsviçre'de, Almanya'da, Hollanda'da yok. Hollanda'da tek bir yerde buldum 540 Euro diyor :)

Değil 700 bana 800'den getir, 20 tane alayım. 2000 TL'ye rahat rahat gider gelirsin yurtdışına. Beleş gezi imkanı işte ne güzel :)

Orijinalden alıntı: bado6100

İsviçre'de, Almanya'da, Hollanda'da yok. Hollanda'da tek bir yerde buldum 540 Euro diyor :)

Değil 700 bana 800'den getir, 20 tane alayım. 2000 TL'ye rahat rahat gider gelirsin yurtdışına. Beleş gezi imkanı işte ne güzel :)

hocam Almanya media markt'larda 395 EUR'dan satılıyor, meraktan internet sitelerine girip baktım.

Yurtdışından getiren kimse, gidip 540 euroya almıyor, ucuza alanlar satış yapıyor. Piyasa yokmuş bilmemneymiş, geçiniz, ayık olunuz.

LG Nexus 4 başlığı , DH deki ve sanal ortamdaki fiyatıda belli.

bekleyip göreceğiz kayıtsız 1000 TL den satanı.

hani şöyle 100 lerce gelirde herkes sebeplenir inşallah.

• Hocam şu tavrın yüzünden, millet yüzü kızarmadan 700 tl ye aldığı cihazı 1300-1500 arası fiyata satmaya çalısıyor.

Şu hareketler ticaret adı altında soygun yapmaya çalışanların hep işine gelecek şeyler.
    [ALINIK] S3 ya da NEXUS 4
    12 yıl önce açıldı
    Satılık Nexus 5
    13 yıl önce açıldı
    ALINIK iPhone 6 veya Meizu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

Hocam şu tavrın yüzünden, millet yüzü kızarmadan 700 tl ye aldığı cihazı 1300-1500 arası fiyata satmaya çalısıyor.

Şu hareketler ticaret adı altında soygun yapmaya çalışanların hep işine gelecek şeyler.

http://www.haberler.com/mujdemizi-isteriz-google-in-lg-nexus-4-u-ocak-4213064-haberi/

http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2012/12/18/google-nexus-4-yuzunden-lgyi-sucladi

http://shiftdelete.net/nexus-4-uretimden-kalkiyor-mu-42299.html

3 haberide okursun ve okursunuz

• forumda 1050 ve 1100 tl nexus 4 satıldı bana özelden de teklif geldi ama kayıtsız ve garantıs durumundan ben almadım ama kaliteli esnaflarda var 1500 1700 satan burda yok sahıbınden ve dogubankta var bu telefonu almayınca dunyanın sonu gelmeyecek bekleyın sabırlı olun

Orijinalden alıntı: teeKin

forumda 1050 ve 1100 tl nexus 4 satıldı bana özelden de teklif geldi ama kayıtsız ve garantıs durumundan ben almadım ama kaliteli esnaflarda var 1500 1700 satan burda yok sahıbınden ve dogubankta var bu telefonu almayınca dunyanın sonu gelmeyecek bekleyın sabırlı olun

Merhaba,

LG NEXUS 4 çok fazla satılıyor ve ürün stoklarda gibi yazmışsınız , ancak ben özellikle şunu merak ettim;

KAYITSIZ / GARANTİSİZ diye almadım açıklamanız daki SANKİ DİĞER TERCİH ŞANSI varmış gibi olmuş.

Kim LG NEXUS 4 alıp getirecek , yasak kayıt işlemi yapacak ve 1.050 / 1.100 TL den satacak ki ? / satan olmuş mu? örnek var mı?

Ayrıca çok özel olmazsa " 1.050 TL den özel PM atan üye / link / satış var mı? " yoksa yukarıdaki arkadaşın dediği gibi herkes birbirini kandırıyor ve alanlar hep 700TL den alıyor da, üründen 100 lerce varda sadece dikkatsiz olan bizleriz !

Lg nexus 4 güzel / bence de ALINDIĞI fiyata göre 75 / 100 dolar KAR bırakması gereken bir cihaz ama !!! TR da satışı belli olsa da bizlerde rahatlasak düşüncesinde olan birisiyim ama şu aşamada ATIP / TUTMAk da biraz anlamsız.

• yurtdısı 1050 ve 1100 liraya satıldıgını gördüm adam sattımı satmadımı dersenız yanında değildim istersenız özelden verebılırım nıckını 1100 lira diyen uyenın yurtiçinde satılıyor gıbı bır ıbare yok mesajımda ben kendı tercıhlerımı belirttim 1100 yurtdısı telefon almam dıye tabı almak isteyen sabırsız arkadaslarımız var .....

Orijinalden alıntı: teeKin

yurtdısı 1050 ve 1100 liraya satıldıgını gördüm adam sattımı satmadımı dersenız yanında değildim istersenız özelden verebılırım nıckını 1100 lira diyen uyenın yurtiçinde satılıyor gıbı bır ıbare yok mesajımda ben kendı tercıhlerımı belirttim 1100 yurtdısı telefon almam dıye tabı almak isteyen sabırsız arkadaslarımız var .....

Ben aktif / güncel satış var mı diye merak ettim. hatta ilk zamanlar 900 TL ilanlari vardı sahibinde.com da hepsi patladı.

LG nexus konusuna bakarsaniz , sahtekar ve elinde olmayan ürüne başlık açanda var.

175/190 dolarlık ÇIN telefonuna 500/550 TL isteyenlerle dolu sanal satışlar şuanda örneğin.

LG nexus düzelir yada TR fiyatı inşallah.

Geçen gün birisi 299 + kdv dolarlik ipod touch5 i evine kadar teslim 500 TL den arıyordu mesela )))

• Bukalenun, sen bana piyasayı anlatıyorsun ama piyası ticaret adı altında milleti soymaya çalışanlar kontrol ediyor, ben sana olması gerekeni söylüyorum,.

Bu LG-Google arasındaki haberi daha önce gördüm,eğer öyle bir mevzu varsa, Google acısını çıkarır. Adamların ciddi şekilde akıllı telefon pazarında gözleri var.
  • Arkadaşlar borsa gibi piyasadaki olayları, haberleri takip edip fiyatlara iniş çıkış yaptırmaktan vaz geçin. Bir ara yurtdışı iPhone resmen altın niyetine yatırım aracı olarak kullanıldı. Türkiye'de stokların bittiği anlarda bütün internet sitelerinde kayıtlı-kayıtsız yurtdışı cihazlar belirdi ve iyi paralar kırıldı.

Sadece takip etmemiz gereken ortalama dünya fiyatları ve arz taleptir. Peynir ekmek gibi satılan bir markanın cihazından bahsetmiyoruz. Bugün "stokta kalmadı, yok satıldı" demek doğru değil çünkü LG çok az stok üretti ve çoğu ülke pahalı diye hiç bir şekilde Nexus 4'ü getirmeyeceğini açıkladı. Bunlardan bazıları -İspanya başta- Avrupa ülkeleri. Geriya kalan ülkeler de uygun fiyatla satılan ülkeler. ONun dışında peşinen getirmiş ancak o fiyatta alıcı bulamayınca 50 Euro fiyat kırmış büyük marketler de var. Ancak genel olarak verigisi %15-27 arasında değişen Avrupa ülkelerinde fiyatları da 350-500 Euro olarak değişiyor. Bunu alan kişi aptal değilse (ki bu işi ticaret edindiğine göre değildir) bu vergileri de havaalanında geri alıyor ve fiyat daha da makul oluyor.

Ayrıca bugün Turkcell, Vodafone gibi yerlerden bayilik alan ciddi dükkanların bile kar marjları oldukça düşük. Dükkansız bu işi yapanların piyasamızı daha da yükseltmesine izin vermemiz gerekli. Madem ilk gördüğümüz AVM dükkanına girip beğendiğimiz ürünü bakmadan parayı çat diye ilk gün basıp almıyoruz, onun yerine makul fiyatlar olsun diye yurtdışıydı, kaydıydı kuyduydu diye yırtıyoruz. Birbirimizi destekleyip bu piyasanın fiyatlarını da bizim belirlememiz gerekiyor. Sadece bu ürün için konuşmuyorum, genel olarak tutulan ürünlerde bir fiyat artışı söz konusu oluyor. sahibinden.com gibi sitelerde tutup da fiyat yükseltmek için 20-30 tane yalan ilan açanlardan bahsetmiyorum bile. Sonuçta talep yoksa arz da yok. Bilinçli tüketiciler olarak daha dikkatli olmalıyız. Ve hatta daha da ileri giderek söylüyorum, eğer bu yazıyı yayıp, başka yollarla da bilinçlenip bu piyasanın fiyatlarını kontrol altında tutabilirsek yurtiçi, garantili, marka olan ürünlerin müşterilerini de bu piyasaya çekmiş olacağız ve artık daha az kar eden satıcı bu defa sürümden kazanacak, bir de üstüne operatörler, yurtiçi ürün satanların fiyatlarını düzenlemek zorunda kalacak, hatta belki de devlete baskı yapıp vergileri düzenletecekler.

Sonuçta yüksek fiyatlar ve kazıklanan insanlar toplumsal enayiliklerin bir bütünüdür.

• max 350euro ya bavulunda getirip satıyo herkez.konuyu bu kadar abartmayın.ortalama 300tl kar söz konusu.agzı olan konuşuyor.önce piyasayı takip edin.teklifi yapan arkadaşı tanımam etmem ama bi ton yazılarla burayı kalabalıkta etmeyin.bende 1000tl den fazla vermem.google bilerek 350$ dan cıkardı amerikada.stratejilerini bilmeyen konuşmayalım

ayrıca bu sene içinde lg nexus 5 geliyo ve nvidia tegra 4 ile gelicek.o zaman fiyatları görürsünüz.burda uçuk fiyatlara satmaya çalışan uyanıklar için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanse -- 18 Ocak 2013; 11:35:49 >

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

16 GB modeli aranıyor, 1000 lira max. fiyat verilecek, kayıtsız olsada olur.

Kimse gelip çok ucuz demesin, telefonun yurtdışı alış fiyatı max. 700 tl, 300 tl kar son derece iyi.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

merhaba, hiç simkart takılmamış, 16gb, kayıtlı, peşin 1100 tl, 12 taksit 1200 tl. satıyorum, ilgilenirseniz PM atın lütfen...

DonanımHaber LG G2 16GB & Nexus7 16GB
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.