Şimdi Ara

Alınık MSI-Asus-Alienware Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba Arkadaşlar ;

Laptop aramaktayım

Ekran Kartı Gtx770M - 780M - 870M-860M-880M
    işlemci 4700 üzeri

Olan modelleri arıyorum.

Referans Olması amacıyla ;

Msi Gt70 Dragon R2 ( 4000 tl sahibinden)
    Asus G750Jh-Db71 ( 4000 tl sahibinden)

Buna benzer cihazlar mevcut o yüzden fiyatları uçuk yazıcaksanız hiç gerek yok

Not : Benim için önemli cihazı görüp test edip gerekli kontrolleri yaptıktan sonra alınacaktır bu yüzden öncelikle cihazı elden teslim almak istiyorum kesinlikle para + cihaz olmayacaktır. istanbul Dışında olan arkadaşlar için 2 alternatifim var 1. istanbulda aracı bulsunlar 2. laptop gerçekten aradığım modelse uçak v.s masraflarını karşılarım istanbul'a getirtip aynı gün uçakla gönderir
    im
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 770 begenmedin kanki :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kopbabo01 K kullanıcısına yanıt
    aldın mı makinayı sen :D bizim gt70 yalan oldu ya :D
  • Aldim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: desper.ibanez

quote:

Orijinalden alıntı: kopbabo01

Aldim ;)

kopbabo01

Yukarıdaki nickli kullanıcı Ulaş Yoltay için

Bu adamdan ürün almayın yada satmayın.Kendisi DOLANDIRICIDIR.Alienware bize satarken blueray çalışıyor dedi.Yalnız test için görüştüğümüze hemen yolunu yaptı.Dedi ki; arasıra okuyor ve açıp silince düzelir.Kendisinden laptopu almış bulunduk.Daha sonra tamam göndericem deyip numaramı engelleyip beni oyaladı.Daha sonra ulaştık bu sefer de tatildeyim dedi ama sipariş verip göndereceğim mutlaka deyip beklemeye aldı bizi.Şimdi bana aynen şunları yazdı ;
    "Öncelikle selam tatil bitti staj başladı.Sipariş vermeyi düşünmüyorum aileme danıştımonlarda sen zorlamı sattın falan dedi ailemle ters duz olmak istemem zorundada değilim iyi günler hayırlı ramazanlar"

dünya küçük Ulaş Yoltay !

Haram olsun diyorum.

Ulaştan mevcut cihazımı aldım :) bir problem yok benim bildiğim baya incelemiştin sen ailenware keşke o zaman itiraz etseydin şimdi böyle problemler yaşamazdın

• Saglam oldugunu siz nerden biliyorsunuz?Konuyu biliyormusunuz ki itiraz etseydiniz diyorsunuz.itiraz etmedigimi siz nereden biliyorsunuz.post kasmak icin mi? Yazdiniz.

Ben cocukmuyum kardesim azarlar gibi yaziyorsun.Hayret biseysin kardesim.

• desper.ibanez D kullanıcısına yanıt
    Sürekli kendisiyle görüşürüz telefon bir kaç kez ofisime geldi laptop almadan öncede bana muhakkak danışır v.s v.s

bu yüzden post kasmak gibi bir derdim yok fakat konumun altına böyle bir şey yazmanız beni bağlamaz dimi ? konusu var gider orada derdinizi anlatırsınız

Eminim ki kimse kimseye zorla laptop satmamıştır Ulaşta tanıdığım kadarıyla aklına yatmayan bir işi zaten yapmaz fakat gelipte burada bir insan için o bu şu demeniz son derece yanlış bir durum

Neticede bu konu ağlama duvarı değil bende ulaştım laptop aldım abi bu sağlam cihaz al dedi 5 dakika sonra ücretini ödedim aldım şuana kadarda hiç bir sorun görmedim yaşamadım bu k
    adar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus f3sc anakart alınık
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizinle olan diyalogu beni ilgilendirmeyecegi gibi benim yasadigim problem de sizi ilgilendirmez.Herkez kendisinden sorumludur.Eger bir cikariniz varsa onu bilemem.Ayrica dh nin aglama duvari olmadigini herkez bilir.Biz aglamiyoruz farkindaysaniz.Hakkimiz ariyoruz.Bu arada Ulas bana geri donip sorunu 1 hafta icinde halledecegini soyledi.Sizden ricam kisiler hakkinda muhakeme yapmadan once iki tarafida dinleyiniz.Gerci siznbiri ile problem yasamadiysaniz kimse problem yasamaz tavrini da takinmayiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: desper.ibanez

Sizinle olan diyalogu beni ilgilendirmeyecegi gibi benim yasadigim problem de sizi ilgilendirmez.Herkez kendisinden sorumludur.Eger bir cikariniz varsa onu bilemem.Ayrica dh nin aglama duvari olmadigini herkez bilir.Biz aglamiyoruz farkindaysaniz.Hakkimiz ariyoruz.Bu arada Ulas bana geri donip sorunu 1 hafta icinde halledecegini soyledi.Sizden ricam kisiler hakkinda muhakeme yapmadan once iki tarafida dinleyiniz.Gerci siznbiri ile problem yasamadiysaniz kimse problem yasamaz tavrini da takinmayiniz.

Arkadaşım :) DH demiyorum KONU BENİM KONUM ve başlıktada AĞLAMA KONUSU yazmıyor dimi ? :) laptop satıyormusun ? satmıyorsun konuyu kirletme
  • Konunla sana mutlu gunler brader.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.