Şimdi Ara

Alınık Logitech G910 TR tuş seti veya Birkaç harf arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Logitech g910 klavye aldım ancak klavye us dizilimine sahip. Bana Ü , Ğ Ş İ Ç Ö gibi harfler lazım bu klavyer için olan satan arkadaş varsa benim ile iletişime geçsin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: FiratYapiciTR

Merhaba arkadaşlar. Logitech g910 klavye aldım ancak klavye us dizilimine sahip. Bana Ü , Ğ Ş İ Ç Ö gibi harfler lazım bu klavyer için olan satan arkadaş varsa benim ile iletişime geçsin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

henüz tr dizilim yayınlanmadı/üretilmedi. logitech destekten türkçe dizilim çıktığı takdirde ücretsiz alabilirsiniz...
  • firatciftci2008 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman çıkacak acaba biliyor musunuz ? Birde ücretsiz şekilde nasıl alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiratYapiciTR

Ne zaman çıkacak acaba biliyor musunuz ? Birde ücretsiz şekilde nasıl alıyorum.

verilmiş bir tarih yok, ben 910u aldığım zaman mail atmıştım tarih vermediler... logitech resmi sayfasında kendilerine mail atıyorsunuz iletişime geçtikten sonra sizden bilgilerinizi isteyip tuşları yolluyorlar.. bu arada ürününüzü logitech sayfasına kaydettirin tabi ki..
    tuş takımı yayınlandığında forumdan elbet haberiniz olur nasıl alacağınızla ilgili rehber var zaten (diğer modeller için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.