Şimdi Ara

[ALINIK] KNİGHT ONLİNE KALDIRABiLECEK BİLGİSAYAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [ALINIK] KNİGHT ONLİNE KALDIRABiLECEK BİLGİSAYAR
    arkadaşlar laptopum knight oynarken kapanıyor. pc arıyorum knight oynarken kapanmıcak. kasmıcak. gece gündüz oynayabileceğim bir pc. fiatı uygun olsun. sahibinden sitesndede alablrm. elden olursa iyi olur istanbul içi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Knight oynamak için pc arıyorsan. yardımcı olayım.
    En başta Ardream oynayacaksan p3 bile işini görür. Knight efect bakımından sadece Nalet mageler ve 80 Dbler sorun yatarır. Mana çekme sikili donmayan makina istiyorsan i5 veya AMD X4 bakmalısın.

1gb 128bit ekran kartı yeterli olur.
    2gb ram işini görür.
    HDD önemli aşırı derecede HDD bad sector vs varsa çok kasıyor sebebini bilmiyorum.
  • asus p5b wifi + 160 gb 16 / 7200 temiz hdd + pentium dual core 631 / 3.0 ghz sanal 2 çekirdek + 2 gb ddr 2 tek slot 667 mhz ram + dvd combo = 145 dedim arkadaşa son 140 yaparım

kasa + psu + 128 bit 8600 gt gibi bir kart alısa 40 + 50 = 90 tl filanda onlar

230 tl ye koyu baba gibi oynar yorumlarınızı buraya yazında güven oluşsun oynar oynamaz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sagoopa1925

Knight oynamak için pc arıyorsan. yardımcı olayım.
    En başta Ardream oynayacaksan p3 bile işini görür. Knight efect bakımından sadece Nalet mageler ve 80 Dbler sorun yatarır. Mana çekme sikili donmayan makina istiyorsan i5 veya AMD X4 bakmalısın.

1gb 128bit ekran kartı yeterli olur.
    2gb ram işini görür.
    HDD önemli aşırı derecede HDD bad sector vs varsa çok kasıyor sebebini bilmiyorum.

hocam ben ardream oynıcam. asıl laptop i5. ram 3 gb ddr2 ekran kartı 2 gb ati. ama masaüstü lzm pc gelene kadar :=)

• Hocam dediğin makinayı alırsa. Sonra kafasını taşlara vurur. :D

Oynamasına oynarda sadece arenada vs atar. Kusura bakma pc taşlamak gibi olmasında.

P4 1.6 128mb ekran kartı 512mb ramlede oynuyorum ama. 10dk oynuorum 15dk donuyordu. Pc sonra benim gibi 2 kattan aşağı atarsın :D

Sonra Laptop alırsın. Isınır kapanır :D

Sonra bi AMD X4 alırsın. Bağlanırsın paşa gibi pk atar boş zamanında BF3 solo takılırsın :D
  • quote:

Hocam dediğin makinayı alırsa. Sonra kafasını taşlara vurur. :D

Oynamasına oynarda sadece arenada vs atar. Kusura bakma pc taşlamak gibi olmasında.

P4 1.6 128mb ekran kartı 512mb ramlede oynuyorum ama. 10dk oynuorum 15dk donuyordu. Pc sonra benim gibi 2 kattan aşağı atarsın :D

Sonra Laptop alırsın. Isınır kapanır :D

Sonra bi AMD X4 alırsın. Bağlanırsın paşa gibi pk atar boş zamanında BF3 solo takılırsın :D

haha süper bir anlatım :D fakat nakitim az +9 shard alcakdm onun yerine pc alam dedim. asıl laptopumda manyak oynuordm nolduysa son birkaçgünde oldu. inş. çözerlerde bnede 9 shard alrm

• senin saydıgın parçalarla benim saydıklarım arasında dağlar kadar fark var benim dediğim sistemin ön belleği 3 mb diyecem bunu anyalacak kadar pc bilgin olmadıgından o ne diyeceksin 1.6 ghz ile 3.0 ghz sanal 2 çekirdekli bir işlemci senin dediğinden kat be kat üstün 512 mb ddr ram ile 2 gb ddr 2 ram arasında sanırım anlatılmayacak fark var ondan dolayı bilmediğin şeyler için saçma saçma kelimeler üretme git ko nun minimum ve tavsiye edilen sistem bilgilerine bak sonra yaşını 20 üstüne getir sonrada konuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Yaşım 22 . Knight Oynadın mı hiç. Peki oynadıysan Hayatında Csw girdin mi.

Girdiysen 3 tane DB mana çekip 3 party mage kafana nova town yaptımı. Dediğim olayla birlikte Core 2 Duo Makina bile donuyor. C2D ddr2 olduğu herhalde Pc bilgin dahilinde biliyorsundur söleyeyim.

Merak etme bu oyunu 8 yıldır oynuyorum. Knight çıkalı 11 yıl oldu. İlk çıktığından beri mininum sistem gereksinimleri aynı yazıyor sitede. Knight 3 adet büyük Pacht geldi.
    Ayrıca Knight Oynuyorsan . Ts vent kullanırsın. P4 makinayla oynamaya kalkarsan Ya tsden atar yada Oyun kapat hatası verir.

Önce araştır bak sonra paylaş . Sonrada Yaşım hakkında konuş Önce Saygılı ol ki Karşındaki bu durumda bile benim gibi saygılı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

asus p5b wifi + 160 gb 16 / 7200 temiz hdd + pentium dual core 631 / 3.0 ghz sanal 2 çekirdek + 2 gb ddr 2 tek slot 667 mhz ram + dvd combo = 145 dedim arkadaşa son 140 yaparım

230 tl ye koyu baba gibi oynar yorumlarınızı buraya yazında güven oluşsun oynar oynamaz gibi

Çok güzel bi öneride bulunmuş arkadaş. Bunları toplasan babalar gibi oynarsın. Bende amd 64 3000+ processor işlemci 1gb ram 512mb agp ekran kartı var hala oyunu kasmadan oynuyorum. Arkadaşın önerdiği sistem benim kullanığımdan daha iyi. Ama alıcaksan amd 64 x2 işlemci ve ona uygun anakart al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Friedrich Nietzsche

quote:

Orijinalden alıntı: rylai2113

asus p5b wifi + 160 gb 16 / 7200 temiz hdd + pentium dual core 631 / 3.0 ghz sanal 2 çekirdek + 2 gb ddr 2 tek slot 667 mhz ram + dvd combo = 145 dedim arkadaşa son 140 yaparım

Çok güzel bi öneride bulunmuş arkadaş. Bunları toplasan babalar gibi oynarsın. Bende amd 64 3000+ processor işlemci 1gb ram 512mb agp ekran kartı var hala oyunu kasmadan oynuyorum. Arkadaşın önerdiği sistem benim kullanığımdan daha iyi. Ama alıcaksan amd 64 x2 işlemci ve ona uygun anakart al.

dostm walla kararsızım laptopum servisden gelene kadar beklicem heralde :) bidaha aynı sorun olursa oyunu bırakrm belki itemleri yakarım +9 zaten itemler +10 olcak hali yok ya XD
    herneyse 100 tl lik bi pc alcam GET 'le sahibinden uygunsa onaylıcam.

• quote:

Arkadaşım Yaşım 22 . Knight Oynadın mı hiç. Peki oynadıysan Hayatında Csw girdin mi.

Girdiysen 3 tane DB mana çekip 3 party mage kafana nova town yaptımı. Dediğim olayla birlikte Core 2 Duo Makina bile donuyor. C2D ddr2 olduğu herhalde Pc bilgin dahilinde biliyorsundur söleyeyim.

Merak etme bu oyunu 8 yıldır oynuyorum. Knight çıkalı 11 yıl oldu. İlk çıktığından beri mininum sistem gereksinimleri aynı yazıyor sitede. Knight 3 adet büyük Pacht geldi.
    Ayrıca Knight Oynuyorsan . Ts vent kullanırsın. P4 makinayla oynamaya kalkarsan Ya tsden atar yada Oyun kapat hatası verir.

Önce araştır bak sonra paylaş . Sonrada Yaşım hakkında konuş Önce Saygılı ol ki Karşındaki bu durumda bile benim gibi saygılı olsun.
    Arkadaş sistemini satılığa çıkartıyordu. Sistem özellikleri;
    e7500 :http://ark.intel.com/products/36503/Intel-Core2-Duo-Processor-E7500-(3M-Cache-2_93-GHz-1066-MHz-FSB)
    P5KPL-SE :http://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_775/P5KPL_SE/
    Kingston 2x2G 1066mhz ram soğutuculu Hyprx olanından
    LG DVD-RW + card reader

HDD yok diye biliyorum ama genede sorarım. Birde ekran kartı GTS 250 bunu satmakta kararsız. PSU yu satmaz

Aslında burda numarası vardı. Fiyatta pazarlık payı vardır (tüyo). İLGİLENİRSEN Kendin konuşman daha iyi olucaktır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-oyuncular-buraya-core2-duo-e7500-msi-gts250-1gb-256bit-62270476/detay

İlanda yazmayan parçalarıda belirttim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.