Şimdi Ara

Alınık Iphone 5 ilanı açanlar okusun lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bölümde satış ilanından fazla alınık ilanı açılıyor ve teklif edilen fiyatlar, üzerine en az 100-200 TL kar konularak Sahibinden'de anında satılacak fiyatlar.

Ben 64GB ve 32GB için Sahibinden'de ilan açtım, 64GB'yi sattım, 32GB'yi kendim kullanmaya karar verdim.
    Burada konuşulan fiyatların 200-300 TL üzerine anında alıcı çıktı.

Hal böyleyken bence yapacağınız en iyi şey, bölümde açılan konuları ve Sahibinden'i yakından takip etmek.
    Bu işi kar için yapanlardan uygun fiyata cihaz almanız çoook zor. Böyle bir talep varken kimse malını ucuza vermek istemiyor.
    Ancak yanında getirip, verip kurtulmak isteyenden uyguna alabilirsiniz. Onları da telefoncular saniye saniye takip ediyordur.

Bu yazdıklarım için bana kızmayın. Piyasanın yüksek kalmasına sebep olanlar, yüksek fiyatla alım yapanlar...

Iphone 5 fiyatlarının düşmesi dileğiyle...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 1 Ekim 2012; 17:06:59 >

• +1
  • Ben forumda geçen sene 600 liraya 1 aylık ps3 160gb+2oyun+2 ds kol+sony kulaklık+sony3d gözlük+HDMI kablo+1 tane snopy marka kol satmaya çalıştım 1 ay ilan süründü 400den fazla veren çıkmadı,sahibindende 650tlye sattım,ne yazikki forumda olücü çok..ticaret yapmasamda herşeyin bir degeri var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu Kanada'da vergi dahil 1350-1400 TL , ingilterede 1650 TL, neredeyse 1000 TL koyup satıyorlar, insaf ya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynskzgl
    yahu Kanada'da vergi dahil 1350-1400 TL , ingilterede 1650 TL, neredeyse 1000 TL koyup satıyorlar, insaf ya!

Serbest piyasa ekonomisinde insaflık bir durum yok; arz - talep dengesi var.

Sizin elinizde Iphone 5 olsa, 2200 TL'ye alıcı bulacağınızı bilseniz 1800 TL'ye satar mısınız ? Tabi ki satmasınız.
    Satarım demeyin, çünkü çıkartıp cebinizden birisine 400 TL vermeniz ile bunu yapmanız aynı şey olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.