Şimdi Ara

ALINIK Iphone 5 16gb 1500TL sanal pazar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1 ALINIK Iphone 5 16gb 1500TL sanal pazar
    ALINIK Iphone 5 16gb 1500TL

Antalya dan elden teslimde olur. Yukardaki yazdığım rakamlardan fazla vermiyeceğim ilgilenenler pm atabilir.
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• adam sağlam ölücüü :)
  • gerçek ederini istiyor arkadaş, ölücülükle alakası yok.
  • Pahalı bile alıyor bence..
  • Bencede normal fiyat bu. Amerikada 1260 lira şuan.
  • ÖLÜCÜYÜM YADA DİRİCİYİM, işine gelen satar arkadaş. İşine gelmeyende böyle mesaj yazar, yok öyle 1150-1200 TL alıpta fahiş fiyatlara satmak .Fatura vermiyosun adıma yada kayıtlı vermiyorsun . Gerçi turkcell getirmeden önce 2200 TL den aşağı satmıyolardı ya neyse

EDİT:

Gerçi mesaj yazan arkadaşların derdi başkaymış . Kimisi kendi iphone 4s ini 1400 TL ye satıyor kimiside sıfırı iphone 5 satıyormuş Ondansa gocunmanız ben kimseye söylemem 1500TL ye iphone 5 aldığımı merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 13 Aralık 2012; 9:47:14 >

• iyide bende senin gibi düşündüm iphone 5 amerikada 1250 ye geliyorda bızde neden boyle fıyatlara satılıyor dıye amerıka uçak biletlerine bakınca aradaki farklı anladım 2000 tl ye falan bılet fıyatları birde yanlıs anlama ben ne ip5 ne ip4 satıyorum bende senın gıbı alıcı bıle sayılabılırım ip5 ıcın ama 1600 lu fıyatları normal buluyorum daha da duserse sevınırız tabi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dağılın arkadaş haklı yürü be ANTALYELİ kardeşim kim tutar seni
  • Arkadaşlar satan satar satmayan mesaj yazmasın kendi malını başka yerde pazarlasın benim topicimde değil. Sinir bozuyorsunuz
  • arkadas fiyat normal diyor siz asıl insanları kazıklamayın.. sahibinden.com da var kardeşim oraya bak
  • vatanda 2016 tl ye satilan 2.yil garantili cihaz varken 1500'e istemesi normal bence
    (bende 5 alicam belki bizede düşer bitane)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardeşim sonuna kadar arkandayım. Bence en doğru fiyatı veriyorsun. Zaten adam iş için çıkıyor yurt dışına İsviçreden yada başka yerden taxfree iadesiyle yaklasık 1250TL'ye denk geliyor. 250TL üzerine kar koyup satsa 1500TL yapar. 1250Tl telefona 500 TL kar koyup satanlara asıl lafı söylemeniz gerekirken bu arkadaşa çatmayın. Zaten sana karşı olanların hepsi büyük bir olasılıkla satıcıdır kardeşim.
  • Arkadaşlar teşekkür ederim destekleriniz için .
    Yukardada dediğim gibi dileyen satar 1500 TL ye yada 1 ay sonra satar yine 1500 TL ye . Sonuçta cebe temiz 300 TL kalıyor bu neyin kafası anlamış değilim( Ölücü diyenler için yazdım ) .

@stiles

Kardeşim dediğin gibi çatanların ya iphone 4s i var satılık (1400TL istiyor ) yada iphone 5 satıcısı. Yarası olan gocunur misali .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 14 Aralık 2012; 22:31:23 >
  • Bu konunun altindaki konuda iphone5 1500 tlye satılıyor. Sana olucu diyen apple dogi lerine duyurulur daha düşecek 1400 e 1300 e bu cihaz
  • Amerika'dan bugün alınsa 1246 TL'ye geliyor unlocked cihaz. 1300'e filan düşmesi için önce yurt dışı fiyatının düşmesi gerek, ya da doların, gerçekçi olun. Adam o kadar getirecek, sana 50-100 TL karla verecek, zor. İlanı açan arkadaş da bence ölücülük filan yapmamış 1500-1600 arası fiyat verenler var, işine gelen satar, gelmeyen satmaz, uzatmanın alemi yok. Hayırlı alışverişler.
  • Neyin kafasini yasiyor bu arkadasa olucu diyenler anlamiyorum bu cihaz umrede dahi suan 1400TL'ye taksitli alinabiliyor ki arabistan bu cihazin pahali oldugu ulkelerden bri.
  • kimse kaba yerinden sallamasın.
    şuan sadece bu cihaz amerikada bu kadar ucuz. avrupada euro üzerinden satılıyor. 670 euro civarında
    kimse de babasının hayrına telefon getirip satmaz kimseye. 1000 dolardan fazla para odeyip alınıyor abd bietleri, adam illa bi tarafından çıkartmak isteyecektir bilet parasını.

arkadas haklı isteyen satar isteyen satmaz. gonul isterki bahsettigimiz fiyatların da altına bulasın ama biraz da gercekci olmak lazım.
    :S arkadasa bol sans, umarım bulursun hocam guzel bi telefon. hatta simdiden hayırlı da olsun :)
  • Fiyat normal, olması gerektiği gibi. Avrupada 670 euro diyen arkadaşa söylüyorum, arkadaşım avrupada tax free denen bir olay var, örneğin almanyada 679 € ama %19 vergi geri ödemesi alıyorsun yani 550€ ya geliyor. ayrıca honk kong'ta da 5588 hk doları yani bu da aşağı yukarı 1280 - 1300 lira gibi bir fiyata denk geliyor.
  • Arkadaslar bilgi vermek istedim..verdigim linkten her ulkede aldiginiz telden gelecek tax free yi hesaplayabilirsiniz..avrupada en ucuz fransadadir iphone 5..apple store fiyati 679 € dur..tax free 110 €..bugunun kuruyla 569x2,3460=1334 tl dir..AVRUPADA BU FİYATTAN DAHA UCUZA BULAMAZSİNİZ...amerika fiyati da kabaca 1250-1260 tl civaridir..

http://www.global-blue.com/customer-services/tax-free-shopping/refund-calculator/

Arkadasimizin belirttigi 1500 tl olabilecek bi rakamdir turkiye fiyati 2050-2150 iken..ama 1300 cok cok iddiali bi rakam..50 tl kar icin kimse o rakama satmaz..gercekci olalim..1400 e de 1-1,5 ay icinde duser..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tax için yorum yapanlara söylüyorum :)
    kaç defa yurt dışına çıktınız bilmiyorum ama siz 3-4 tane telefonu götürün bakalım tax noktasına ne yapıylar.
    3.gözlüğü bile aldığında bu ne niye bu kadar alıyosun diye soruyorlar. bunların hepsi hediye diyosun adamın gözünün içine bakarak.
    tax dan parayı geri almak da öyle şubeden para çekmek gibi değil. onayı bi dert parayı alması ayrı dert. ben bir notebook iki de telefonun parasını alamadım.
    bu iş ufaktan kaçakçılığa giriyor, ve kimse 3 kuruşa bu işi yapmaz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.