Şimdi Ara

ALINIK-->> IPHONE 4 Sıfır-Kutulu-Türkiye Garantili Alınacaktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hafızası önemli değil. Son sürümlerden olması tercih sebebi. Ankara'da elden, diğer illerden önce ürün sonra havale şeklinde alışveriş yaparım. İmzamdaki alışveriş kurallarım geçerlidir. 1500-1550'den fazla fiyat teklif edecekler hiç yazmasın..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire_loups -- 14 Temmuz 2011; 16:30:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

Hafızası önemli değil. Son sürümlerden olması tercih sebebi. Ankara'da elden, diğer illerden önce ürün sonra havale şeklinde alışveriş yaparım. İmzamdaki alışveriş kurallarım geçerlidir. 1500-1550'den fazla fiyat teklif edecekler hiç yazmasın..

Sıfır ve garantili istiyorsunuz. 1500 TL den fazla teklif edecekler hiç yazmasın diyorsunuz.
    Ha bir de başka ilde ise önce ürünü gönderecek adam sonra siz parayı göndereceksiniz.
    Bu tavrınızla bile benim gözümde öyle negatif bir izlenim bıraktınız ki.
    Yarın bir gün bu imzayı gördüğüm anda o ürüne çok ihtiyacım olsa bile sizden almam.

Umarım bu yazımı bir hakaret değilde eleştiri olarak görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtual -- 14 Temmuz 2011; 16:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: empire_loups

Hafızası önemli değil. Son sürümlerden olması tercih sebebi. Ankara'da elden, diğer illerden önce ürün sonra havale şeklinde alışveriş yaparım. İmzamdaki alışveriş kurallarım geçerlidir. 1500-1550'den fazla fiyat teklif edecekler hiç yazmasın..

Sıfır ve garantili istiyorsunuz. 1500 TL den fazla teklif edecekler hiç yazmasın diyorsunuz.
    Ha bir de başka ilde ise önce ürünü gönderecek adam sonra siz kargoyu yapacaksınız.
    Bu tavrınızla bile benim gözümde öyle negatif bir izlenim bıraktınız ki.
    Yarın bir gün bu imzayı gördüğüm anda o ürüne çok ihtiyacım olsa bile sizden almam.

Umarım bu yazımı bir hakaret değilde öz eleştiri olarak görürsünüz

Peki. İçinizi döktüyseni şimdi çıkabilirsiniz. Teşekkürler.

• Satıcılar kendi mallarına istedikleri fiyatı çekebiliyorlarsa alıcılar da almak istediği fiyatı ve şartları yazmakta özgür diye düşünüyorum. Satıcı uyarsa ürününü satar, eleştirilecek bir yan göremedim ilanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pppzze

Satıcılar kendi mallarına istedikleri fiyatı çekebiliyorlarsa alıcılar da almak istediği fiyatı ve şartları yazmakta özgür diye düşünüyorum. Satıcı uyarsa ürününü satar, eleştirilecek bir yan göremedim ilanda.

Bu forumda boş konusanlari cok gorduk hocam o yuzden devam etsinler :)
  • 1750 LİRA AÇILMAMIŞ KUTU TURKCELL 32 GB
  • 1400 Liraya sıfır TR garantili temin edildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.