Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Intel Atom veya Celeron Laptop veya Minibook (TDP max 6W) Satın Al 22 Ocak 2022 00:38 1 1 Alınık Intel Atom veya Celeron Laptop veya Minibook (TDP max 6W) Merhaba arkadaşlar,Oyunda kullanmak için TDP'si düşük 2 adet(3 de olabilir) dizüstü bilgisayar arıyorum. Cihaz için şartlarım;Intel atom veya celeron işlemcili max 6W güç tüketimi,En az 2 gb ram,Klavyesi çalışan, şarj cihazı olanEn az 10.1 inch ekranlıÖrnek olması için 1-2 işlemci modelini aşağıya koyuyorum.intel celeron n3350 Tdp 6Wintel Atom N280 Tdp 2.5WKöşede kıyıda kalıp kullanmadığınız eski model laptop ve minibooklarını değerlendirmek isteyenler cihazlarınıza talibim.Tekliflerinizi konu üzerinden veya özel mesaj yolu ile bekliyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aksaray Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık BenQ Zowie EC2 Mouse Satılık BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0,5ms 240Hz Monitör -Revize- Satılık Microsoft TR Garantili X Box Series S ( Sıfır Ayarında)