Şimdi Ara

ALINIK GTX 960 4 GB İSTANBUL İÇİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul içi elden almalık gtx 960 arıyorum. 4 GB tercihim. Garantisi bitmek üzere olan ya da bitmiş olan yani ucuz bir ekran kartı arıyorum. Bütçe 400 TL. arayarak özel mesaj atarak ya da whatsapptan ulaşabilirsiniz. 0531 680 42 96
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Orijinalden alıntı: moonson

İstanbul içi elden almalık gtx 960 arıyorum. 4 GB tercihim. Garantisi bitmek üzere olan ya da bitmiş olan yani ucuz bir ekran kartı arıyorum. Bütçe 400 TL. arayarak özel mesaj atarak ya da whatsapptan ulaşabilirsiniz. 0531 680 42 96
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

400 TL 4gb GTX 960 satacak varsa ben 450 tl veririm haberiniz olsun
  • Ne kadar boş insan varsa doluşmuş. Bilader 450liraya almak istiyorsan ilan aç sonra da git al. Ben 475 liraya 960 ilanı çok gördüm senin burda bir yerine birşeyler mi batıyor da milletin ilanını baltalama ihtiyacı duyuyorsun? Bir tanesi de kalkmış ekran kartı dersi veriyor. Bilader eğer senin ekran kartın daha iyiyse git onu kullan ben 960 arıyorum banane senin kartından? Ayrıca fiyat olarak az veriyorsam kimse satmak istemez değil mi? Size giren çıkan ne onu anlamadım ben?

Orijinalden alıntı: moonson

Ne kadar boş insan varsa doluşmuş. Bilader 450liraya almak istiyorsan ilan aç sonra da git al. Ben 475 liraya 960 ilanı çok gördüm senin burda bir yerine birşeyler mi batıyor da milletin ilanını baltalama ihtiyacı duyuyorsun? Bir tanesi de kalkmış ekran kartı dersi veriyor. Bilader eğer senin ekran kartın daha iyiyse git onu kullan ben 960 arıyorum banane senin kartından? Ayrıca fiyat olarak az veriyorsam kimse satmak istemez değil mi? Size giren çıkan ne onu anlamadım ben?

Dh dekiler sağolsun ölücülükte çığır açıyor. Kartı satacak varsa ucuza gitmesin 450 TL veririm dedim. İlan baltalamak istesem verdiğin fiyat için sana laf söylerdim direk piyasayı düşürmenin manası yok heleki $ 3 lira olmuşken. Hayırlı alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keops1035 -- 30 Eylül 2016; 9:07:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.