Şimdi Ara

SATILIK Nvidia GTX 460 1 gb 100 TL..Satılmıştır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhabalar ekran kartı yükselttiğim için emektar gtx 460 1 gb ekran kartı satılıktır.sadece kart mevcuttur bir sıkıntısı yoktur..Ayrıca 4 gb ddr3 ramle takas olunur...
    SATILIK Nvidia GTX 460 1 gb 100 TL..Satılmıştır...SATILIK Nvidia GTX 460 1 gb 100 TL..Satılmıştır...SATILIK Nvidia GTX 460 1 gb 100 TL..Satılmıştır...

Kart speed39 nickli arkadaşa satılmıştır...

Not:Ayrıca insanlarla iletişimleriniz de kendiniz nasıl muamele görmek istiyorsanız karşınızdakinede o şekilde yaklaşın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmunG -- 18 Ocak 2018; 11:16:58 >

• dün almak istedim ama önce kargo yapmayınca alamadım arkadaştan. en az 6 senelik kart. ref tasarım, bana güvenip göndermiyorsa muhtemelen kimseye göndermeyecektir. Heyecanı seven önce ödeme yapıp alabilir fiyatı çok uygun. Göndermiş olsa yarın sabah ödemesi yapılmış olacaktı şu an test ediyor olacaktım filan falan :)

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

dün almak istedim ama önce kargo yapmayınca alamadım arkadaştan. en az 6 senelik kart. ref tasarım, bana güvenip göndermiyorsa muhtemelen kimseye göndermeyecektir. Heyecanı seven önce ödeme yapıp alabilir fiyatı çok uygun. Göndermiş olsa yarın sabah ödemesi yapılmış olacaktı şu an test ediyor olacaktım filan falan :)

:)

AL-SAT LAR UZAK DURUN KALBİNİZİ KIRARIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.