Şimdi Ara

ALINIK - GTX 1080Tİ EKRAN KARTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Manisa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Soğutma sorunu olmayan gtx 1080 ti serisi kart alınır. Yeni nesil nvidia ailesi kapıya dayanmışken uçuk fiyatlar hiç kendini yormasın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emynations -- 23 Temmuz 2018; 23:52:37 >

• 1080 Ti'ı olan birisi neden GTX 1080 ile takas yapsın? Sadece soruyorum...
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Kartı indirimden yakalamış ve almış sonrasında da kart fazla gelmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filojistoN

1080 Ti'ı olan birisi neden GTX 1080 ile takas yapsın? Sadece soruyorum...
    Forumda darboğaz yapıyor diye bi alt modele geçmek isteyen bir kaç kişi var mesala. Sonuçta pahalı bi kart çok değer kaybetmeden bu şekilde takaslamak isteyenler hem forumda hem sahibinden de var. Mesaj kasmak için sorulmuş soru örneklerinden sizinkisi.
  • 1080'i direk satarmısın hocam satarsan aklındaki fiyat ne olur ?
  • 1080 ile takasata uzerıne ne kadar verceksınız peki onuda yazın ki amac maksat belli olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuneytBora

1080 ile takasata uzerıne ne kadar verceksınız peki onuda yazın ki amac maksat belli olsun
    Hocam elinde olan arkadaş bana ulaşırsa kartın durumu fatura kutusu yurt içi mi dışarısı mı ? Garantisi varmı yokmu neye göre fiyat biçelim. Kartların aralarındaki sıfır fiyat farkı belli olur zaten ona göre anlaşılır. Maksat belli ekran kartı upgrade yapmak daha ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi ara monitör ve ekran kartını downgrade etmeyi düşündüm şahsen. 1080ti FE var bende 2k da monitör var. Gtx 1080 ve 1080p monitöre geçsem mi diye düşünmüştüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evga 1080 ti ftw 3 var. 3800 fiyatı.takas dusunmuyorum.ilanım var.
  • 3 sene daha TR garantili, hepsiburada faturali, kutusu mevcut olan sistemimde kullandigim Gigabyte AORUS 1080ti Xtreme var, bakalim uzerine ne kadar vereceksin..
    Birde yazmis yono nosol kortlor goloyorkon^^ diye, sanki kartlar ekonomisi bel vermis ulkeme ucuza gelebilecek
  • axiadam kullanıcısına yanıt
    Liseli gibi ağız yaparak yorum yazacak kadar akıl fukarasıysanız ilanı baltalamak için aklınızı fazla kullanıyorsunuz. Yazık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emynations

Liseli gibi ağız yaparak yorum yazacak kadar akıl fukarasıysanız ilanı baltalamak için aklınızı fazla kullanıyorsunuz. Yazık.
    Sen silkecek keriz ariyorsun, bos yapma.
    Açtığın konuda kerizi kim arıyor hep birlikte görüyoruz işkembeden konuşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emynations

Açtığın konuda kerizi kim arıyor hep birlikte görüyoruz işkembeden konuşma.
    Keriz aramak? 4000 TL yazmisim, sen istiyorsun ki 3000 yazsinlar 2500e alalim. Keriz kovalayan gayet belli. Ha keza ben karti satmaktan da vazgectim taktim kullaniyorum. Yeni seriler geldiginde de böhüü yok mu satan diye gezeceksiniz.
  • Element uyduran sensin konuya balta vurup durmaktan vazgeç işine bak yiğidim. Ben 3000 e arıyorum diye nerde yazdım acaba ? Post kasacaksan boş muhabbet konuları kovala yeri burası değil.

Yorumsuz bir tip

ALINIK - GTX 1080Tİ EKRAN KARTI

• frozensoul kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi keriz avcıları piyasa da çok malınız sanki altın kumaş. Konu kapanmıştır zaten. Çünkü sizin gibi kendi zeki zannedenlere para vermek yerine sıfır faturalı kapalı kutu ürün aldım. Sahibinden.com u geçmiş dh zaten.

• Emynations kullanıcısına yanıt
    Salla :)

• frozensoul kullanıcısına yanıt
    Ben sizi gibi atıp savurmam işkembeciler sinek gibi çöktü konuya nedense.

•  ALINIK - GTX 1080Tİ EKRAN KARTI

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.