Şimdi Ara

ALINIK GTX 1080,1070 ACİL ELDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'da elden alınıp parası ödenecek cwsiz, mining yapılmamış kutulu faturalu yurt içi ürün almak istiyorum.

-3 Sene önce 2000 e alıpda şimdi 3000 e satacak tipler yazmasın.
    -Miningde parçalayıp tertemiz diye satmaya çalışanlar yazmasın.
    -Gerçekten şu kartın hakkı fiyat yazan arkadaşlar yazsın.
    - Referans tasarım istemiyorum.
    - İstanbul içi elden alacagım biraz acil satmak isteyen varsa pm den ulaşabilir.

• Şimdi Objektif Olalım.

1000TL'ye Aldığın RX480'e Pazarlıksız 1500TL İsteyeceksin. Sonra Sen Ürün Alırken 2000TL'lik Ürüne 3000TL'e İsteyen Tipler Yazmasın Diyeceksin:) Çok İyi Ya.

Sen Bu Gidişle Bir Kaç Yıl Daha Arar Durursun 1070/1080 Kart.

Dip Not: Şikayet Edebilirsin, Ama Kaçamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• JacquesC kullanıcısına yanıt
    1000 TL'ye Degil 1580 TL N11'den Faturalı aldıgım ekran kartıydı o Saçma sapan ön yargılarını kendine sakla faturalı kutulu forum dışına sattım ben ekran kartını o zaman :) fiyatta seni tatmin etmeyebilir ama 1580 tlye aldıgım ürünü 1350 ye sattım hemde güzel fiyata vermiştim. Rx470leri o fiyatlara veriyorlardı. Kartı satmaya ihtiyacım vardı o dönem utanmadan 1000 lira teklif veriyorlardı ama bunu anladıgını sanmıyorum. hem sattıgım zamanlar böyle bitcoin falan pek bu kadar moda degildi. Yeni hareketlenmeler vardı. Tarihe bakarsan sattıgım tarih vs ne oldugunu görüyorsundur. ayrıca sıkıntı yapmana gerek yok. Dert etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaefuL -- 26 Mart 2018; 17:20:58 >
  • FaefuL kullanıcısına yanıt
    Allaha Şükür RX480'imde Oldu Zamanında. Ama Ben GTX1080 Sahibiyim :) Sıkıntı Yapmıyorum. Aradığınız Fiyatlara Kimsenin Satacağını Sanmam. Hele Yukarıdaki İlan Metninizi Okuyup Satacak Kişiye Allah Kolaylık Versin.

İyi Forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

Allaha Şükür RX480'imde Oldu Zamanında. Ama Ben GTX1080 Sahibiyim :) Sıkıntı Yapmıyorum. Aradığınız Fiyatlara Kimsenin Satacağını Sanmam. Hele Yukarıdaki İlan Metninizi Okuyup Satacak Kişiye Allah Kolaylık Versin.

İyi Forumlar.

Hocam hepsiburadadan 2250 ye indirimden sıfır almadım zamanında sonra forumda 2100 civarı çok satıldı zaten ayrıca bitcoin yüzünden fiyatlar böyle Aradığım fiyat 3000 değilde 2750 civarları bulabilirsem alacağım böyle düşünmeniz zaten yanlış neyse sorun yok iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINIK]GTX 1070
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.