Şimdi Ara

ALINIK GARANTİLİ SAMSUNG GALAXY S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Samsung Galaxy s4 arıyorum şu an için sıfırına imkanım yetmiyor.Sıfır Genpa kapalı kutu 1750 TL na bulabiliyorum ama ne yazıkkı bütçem okadarına yemiyor...Sıfır kadar temiz 2.el arıyorum çizik darbe vs vs ürünleri hiç teklif etmeyin.Alacağım ürün garantili ve faturalı olmalıdır.Bütçem :1600 TL hayırlı akşamlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

bütçe açığınız sadece 150 lira mı ? S3 alın o zaman demeye geldim ama 150 lira açık garip geldi. Bir arkadaşınızdan 150 lira isteyip telefonu alabilirsiniz bence.

Evet dostum bütçe açığım sadece 150 lira S3 kullanmıştım.Dün cihazımı sattım alışamadığım için yeniden androide S4 ile geçmek istiyorum.Arkadaşlarımdan borç bir şey almak sorun değilde geri dönüşü gecikebilir onlara sorun olur onun için aklımın ucundan bile geçirmedim yoksa 150 TL verip kapalı kutu almak çok daha mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FATİ1986

Pm atilmistir

Cevaplanmıştır.Hayırlı satışlar.
  • Dostum belirtmiş olduğun şartlar dahilinde forumdan mı buldun acaba? Benimde almaya niyetim varda?
    Samsung Galaxy S10 Garantili
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hucjo

Dostum belirtmiş olduğun şartlar dahilinde forumdan mı buldun acaba? Benimde almaya niyetim varda?

https://www.epttavm.com/tr/item/544912_samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-beyaz-ithalatci-garantili/?utm_source=donanimhaber&utm_medium=forumpost&utm_campaign=galaxys4 başlık sahibi için atmaya geldim ama almış bi bak istersen

• quote:

Dostum belirtmiş olduğun şartlar dahilinde forumdan mı buldun acaba? Benimde almaya niyetim varda?

@hucjo Dostum ankara Balıkçıoğlu iş hanından aldım Brightstar garantili.
    @ BLooD_STaiN Eyvallah dostum

quote:

https://www.epttavm.com/tr/item/544912_samsung-i9500-galaxy-s4-16gb-beyaz-ithalatci-garantili/?utm_source=donanimhaber&utm_medium=forumpost&utm_campaign=galaxys4 başlık sahibi için atmaya geldim ama almış bi bak istersen

İnceledimde garantiyle ilgili açıklama yok fazla, paralel ithalat sanırım.

CeCeKa Brightstar garantili ne kadara aldın acaba?

• rica ederim ne demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeCeKa -- 18 Mayıs 2013; 12:48:53 >

ne demek hocam görevimiz. Bende dün 1450 ye Xperia Z aldım. Hayırlı olsun ikimize de

Eyvallah hocam sizede hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın güzel tercih ;)

Orijinalden alıntı: CeCeKa

@hucjo dostum 1750 tl aldım.

İyi fiyat, güle güle kullan HTC One ile S4 arasında kaldım ama S4 ağır basıyor şimndilik, bakalım sonuş ne olacak =)
    Elimde 25 günlük kullanılmamış s4 var avea bayiinden aldığım maddi durumdan dolayı satmak istiyorum ilgilenirsen 0507 571 57 59 u arayabilirsin kardeş kutusuyla birlikte full aksesuar 2 yıl garanti
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.