Şimdi Ara

Alınık Galaxy S3 TR Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Galaxy S3 almak istiyorum. TR garantili olması gerekiyor, hangi firmanın garantisinde lütfen ayrıca iletiniz, birkaç aylık cihaz, beyaz renk arıyorum.
    Full kutulu olması gerekiyor eksik aparat olan bir telefon istemiyorum. Kozmetik kondisyonu cok iyi olsun istiyorum. Kılcal küçük çizikler olabilir.
    Alışveriş sadece gittigidiyor - sanalpazar üzerinden olacaktır. Harici bir alışveriş sisteminde alışveriş istemiyorum.

Elimde Sony Ericsson Xperia X10 mini pro var. takas istenirse bu telefonu da takas olarak veririm üstü ne ise öderim sorun değil. X10 Mini pro 'yu peşin olarak da satabilirim herhangi bir sorunu bulunmayan sadece kulaklıgını kaybettigim cihaz. sanırım 1-2 ay garantisi var veya bitmiş olabilir Teknosa'dan alınma.

Bu şartlarda telefon satmayı düşünen arkadaşlar var ise lütfen özel mesaj iletişime geçsinler. Fiyat konusunda anlaşırsak alışverişimizi yaparız. Hatta 2 tane S3 lazım aslında 2 tane de olabilir.
    Sanırım herşey açık - net oldu. Ayrıca İstanbul'dayım. Mumkunse elden de görebilirim telefonu.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LorD_KeNNy -- 3 Mayıs 2013; 17:14:19 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 21 Temmuz 2026; 22:23:43 >

Orijinalden alıntı: ONALTIKIRKALTI

belki ilgini çeker ve işini görür diye bir haber vereyim dedim
    http://www.n11.com/samsung-galaxy-s3-mavi-16gb-cep-telefonu-P11878571

dostum bu samsung garantili degil acıkcası hangi firmanın garantisinde onu bilmedigimden cekiniyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.