Bildirim
Alınık evga ftw gtx 1070
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Konunun Etiketleri
Giriş
-
:) kargo ücretsiz sadece vergisi ile 1638liraya geliyor. Birde kargo eklersen 1700desek.Sıfır jelatinli adam zararına neden satsın. Bende 1400den arıyordum baktım olmuyor vazgeçtim bende :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anlık fiyata bakarak yanlış yapıyorsunuz arkadaşım 1238 liraya gtx 1070 ftw aldı amerikadan gelme 1600 tlden aşşağida satmiyor haklıda kartı alanlar tr garantisi yok diye ucuza almaya çalışıyor ama evga türkiyedeki garantilerden daha iyi bir garanti sunuyor kullanıcılara kimse zararına satmıyor yurtdışı ürünleri hepsi 200 300 koyuyor üstlerine merak etmeyin -
Öyle de hocam Yurtdışı Evga kartların Türkiye de garantisi geçmiyor. Tee Almanya ya göndermen gerekiyor bir arkadaş bu durumdan muzdaripti ordan biliyorum. 1.500tl şuan için bu karta kötü bir fiyat değil bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X