Şimdi Ara

Alınık Donkey Kong Game Watch Parça & Takaslık 3ds XL PIKACHU edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çalışır ya da arızalı Donkey Kong 1 Game&Watch arıyorum. Birkaç parçasını kullanacağım da. Elinde olan varsa iletişime geçebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 21 Aralık 2012; 2:16:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu arada elimde 1 tane fazladan 3ds xl pikachu edition var, ilgilnen olursa takaslık birkaç şey arıyorum orjinal mk 2 arcade makinası vs gibi, ilgilenenler iletişime geçerse daha güzel anlaşırız ^.^

• Arkadaşlar bir de bir ricam var referansın yok ile başlayan ya da içerisinde bu kelime dizini geçen mesaj atacak espiritüel kişiler benden uzak dursun lütfen, o insanlarla bir alışverişim olamaz, ancak gülerim. bi kaç kere böyle saçma bişeyler yaşadığım için bu mesajı yazmak ihtiyacı duydum(:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykhut -- 21 Aralık 2012; 2:17:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aykhut

Bu arada elimde 1 tane fazladan 3ds xl pikachu edition var, ilgilnen olursa takaslık birkaç şey arıyorum orjinal mk 2 arcade makinası vs gibi, ilgilenenler iletişime geçerse daha güzel anlaşırız ^.^

bu çocuğun istekleri baş döndürüyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer
    bu çocuğun istekleri baş döndürüyor...

Ya game watch bulursun sen bana belki

• evet ama ne zaman kim bilir.....böyle şeyler bulunması imkansıza yakın şanstan fazlası lazım.....forumda bir aykhut daha olsa bir ihtimal....dünya durmadan dönüyor dönüyor kalpler durmadan dönüyor dönüyor bir tek dönmeyen bana sensin bilmem ki sen şimdi neredesin...oof of.
  • bildiğim tek bir yerde mortal kombat 2 arcade cihazı var o da izmir hilton un famecity deposunda çürüyor...ebay olsa.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=arcade%20mortal%20kombat%201&clk_rvr_id=428849028993&adpos=1t1&MT_ID=69&crlp=17159868126_2416792&geo_id=10232&keyword=arcade+mortal+kombat+1&adgroup_id=%7BADGRP_ID%7D&crdt=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Aralık 2012; 3:27:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] New Nintendo 3DS XL
    3 yıl önce açıldı
    Satılık New Nintendo 3ds XL
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspsexer

bildiğim tek bir yerde mortal kombat 2 arcade cihazı var o da izmir hilton un famecity deposunda çürüyor...ebay olsa.

çürümesin ya. yazık:( yollasınlar bana sen bi gidip konuşsana:( pokemon center dan çıkma bi ton konsolum var 3ds xl ı da geçtim, satıp yeni hilton şubesi açarlar ^.^

• orada çürüyen cihazları görsen ağlardın......ama satmıyorlar maalesef yasal prosedür mü demirbaş mı öyle bir şey

burasını biraz gereksiz doldurdum ya kusura bakmazsın artık
    http://www.ebay.com/sch/sis.html?_kw=Boxed+Nintendo+Handheld+Game+Watch+DONKEY+KONG+JR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Aralık 2012; 3:33:13 >
  • quote:

Arkadaşlar bir de bir ricam var referansın yok ile başlayan ya da içerisinde bu kelime dizini geçen mesaj atacak espiritüel kişiler benden uzak dursun lütfen, o insanlarla bir alışverişim olamaz, ancak gülerim. bi kaç kere böyle saçma bişeyler yaşadığım için bu mesajı yazmak ihtiyacı duydum(:

aykhut a referansın yok demek yolda gördüğünüz imam a selam vermemek gibi bir şey olur bütün forum referans olur ismi markadır ama espriden hiç hoşlanmıyor o kesin...kızabilir kızarsa terliği kafaya yeme ihtimali belirir hem de pikaçu limitıd edişın...ben espriyi seviyorum ya bazen kızıyor.

• hocam geçen hafta gittigidiyorda satiştaydi. gördüm de ilgilenmediğim için almamiştim.http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-game-watch-dk-52-70145157

inşallah tekrar denk gelir.

bu arada pokemon mini için flash cart aldim. elime geçince pokemon breeder mini'yi ingilizce oynayabileceğim.
  • quote:

Arkadaşlar bir de bir ricam var referansın yok ile başlayan ya da içerisinde bu kelime dizini geçen mesaj atacak espiritüel kişiler benden uzak dursun lütfen, o insanlarla bir alışverişim olamaz, ancak gülerim. bi kaç kere böyle saçma bişeyler yaşadığım için bu mesajı yazmak ihtiyacı duydum(:

Benide deli ediyor şu referansın yok mevzusu. Geçen arkadaşın birine Psn oyunu için bir teklif yaptım adam bana referansın yok şifreyi değiştirebilirsin anlamında bir mesaj attı. Ya şu forumda kimsenin daha fazla mesajı var diye kimseden daha az yada fazla namuslu olamazki ,

Neyse PM

• quote:

Orijinalden alıntı: Troller

Neyse PM

Bana PM gelmedi ne yazık ki

• Donkey kong game & watch buldum, herkese teşekkürler:)

• Benimde eski hastalığımdır game&watch ile oynamak bunlardan bulduğumda bir süre oynayıp satıyorum şu an elimde 10 adete yakın var ilgilenenler mesaj atabilir..
  • Arcade makinanın boardu yeterli olur mu ? Mortal Kombat olması lazım bende..ama 1 mi 2 mi? bilemiyorum..
  • arkadaşlar benimde elimde bi tane donkey kong ıı var uygun fiyata veririm isteyene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanks

arkadaşlar benimde elimde bi tane donkey kong ıı var uygun fiyata veririm isteyene.

Hala duruyor mu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.