Şimdi Ara

ALINIK DIJITAL UYDU RECEIVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Niğde
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir adet uygun fiyatlı dijital uydu receivere ihtiyacım vardır. Kanal geçişlerinin çok hızlı olması, uydudan kanalları otomatik bulması aradığım özelliklerdendir. Satmak isteyen arkadaşlar cihazlarının durumunu ve istedikleri fiyatı içeren bilgileri pm yolu ile bana iletirlerse memnun olurum.

Ayrıca 4 çıkışlı LNBye de ihtiyacım bulunmaktadır. Max. 0.3 db gürültü oranına sahip 4 çıkışlı LNB için de teklif bildirin lütfen!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 30 Mart 2008; 10:26:11 >

• PM attım
  • cevaplandı aramaya devam

quote:

Orjinalden alıntı: SIKILHAN

PM attım
  • elimde sıfır redlıne csx10 var fta sıfır kutusunda sadece uydudan update yapmak için bağlandı vede son versıon yüklendi cihaz tamamen turksat uydusundan yazılım vede kanal güncellemesi yapıyor tüm açılan kanallar ok dir tps multı premıer digi tv v.s v.s gibi.

eğer gerçekten 0.3db lnb arıyorsan ınvacom derim ama pahalıdır fakat real 0.3 vermektedir.

redlıne sana:95ytl den olur kardeş ok dersen pm geçersin.

saygılar iyi çalışmalar dilerim.
  • dostum önerdiğin cihazın kanal geçiş hızını merak ediyorum... çünkü benim için çok önemli... ayrıca bundan 6 ay önce bu cihazhttp://www.hemalhemsat.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=3217193 120 liraya satılıyordu... şu an istediğin fiyat bana yüksek geldi uygun bir fiyat verirsen anlaşabiliriz?

quote:

Orjinalden alıntı: maraton

elimde sıfır redlıne csx10 var fta sıfır kutusunda sadece uydudan update yapmak için bağlandı vede son versıon yüklendi cihaz tamamen turksat uydusundan yazılım vede kanal güncellemesi yapıyor tüm açılan kanallar ok dir tps multı premıer digi tv v.s v.s gibi.

eğer gerçekten 0.3db lnb arıyorsan ınvacom derim ama pahalıdır fakat real 0.3 vermektedir.

redlıne sana:95ytl den olur kardeş ok dersen pm geçersin.

saygılar iyi çalışmalar dilerim.

• ayrıca pm attım
  • 0 kadar temiz b makinam var dostum

http://www.nebutv.net/2000_CIS_superplus.html

170 ytl ilgilenirsen pm atabilirsin urunun garantisi dewam etmektedir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DIGITAL TV***
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 100ytl next 8000 xcam veririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.