Şimdi Ara

ALINIK Creative T3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kutulu Creative T3 alınıktır. Daha geçen yılki 2. el fiyatlarını bildiğim için saçma tekliflerle gelmeyiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

referanslar: zeratull, TenRose, Kabatay, Tranquilizer, narkoz_39, erhan41_, xendane, omur35, drekeskin, Scaleo, colakal61, ist3, Siyah Nur, cemulas, kondansatır, leech, zalman_1, law1979, geforcemx, The O.K., DrHolyday
  • Arkadaş creative de bilerek mi yapıyo bu. Yıllar sonra işe yarar bi sistem çıkardı onu da hiç bi yerde bulamıyosun.
    Ürün satın aldıklarım: pSy (OCZ BLACK EDITION 4 gb ram) - (MURAT) (ekran kartı asus GTX 470) - philips34 (E-SATA CABLE/SATA BRACKET KİT) - kachus (monitör Samsung P2350) - rachadell (samsung 740N Monitör - FRİSBY MIDITOWER ATX BOŞ KASA - Gigabyte 8500GT 512MB PCI-E Ekran Kartı - SAMSUNG 160GB 7200 RPM 8MB SATA II PC HDD HD161GJ/HJ) - kaiser_q (DDR2 KINGSTON RAM) - Mehmet OK (GIGABYTE Radeon 9250 AGP Kart+samsung DVD RW) - vitanuova (ide sata sata ide dönüştürücü) - leech (monitör Samsung P2250)) - speed6716 (2 adet anakart BİO STAR G31-M7 TE) - bioshock1975 (celeron 775 işlemci) - everset (Kingston 4GB (2x2Gb) 800MHz) - Edmond_Dantes (Intel Core İ7 2600K) - arbiter (ASUS P8P67 EVO anakart) - acuadec (logitech G105 klavye) - k8aan (Thermalright TRUE Black 120 CPU SOĞUTUCU) - Speed-Step (ASUS - P8Z77-V PRO ANAKART) - justcontrol (logitech g500 mouse) - opelgt (CORSAIR 8GB (2X4GB) RAM) - cavador (termal macun) - JwinR (Logitech Z5500) - Z3A (Mouse Pad) - cipher (Creative X-fi Titanium Fatal1ty Pro ses kartı) - hellar (Samsung XL 2370 Monitör) - belalan52 (LOGİTECH C910 Wepcam) - Semonk (2 adet termal macun) - tugrul_ist ( USB 3.0 kablo)
  • Ben Gigaworks T40 kullanıyorum. Muazzam... Yükses seste aynı kalite istersen de T3 alacaksın. Ben deli gibi yüksek dinlemiyorum; haliyle fazla fazla yetiyor.

Orijinalden alıntı: coolindark

Ben Gigaworks T40 kullanıyorum. Muazzam... Yükses seste aynı kalite istersen de T3 alacaksın. Ben deli gibi yüksek dinlemiyorum; haliyle fazla fazla yetiyor.

t40 ile t3 ün sesinin aynı olduğuna eminmisin?
    ikisinide bi arada dinledin mi?
  • Benim aynı dediğim olay ses kalitesi anlamında. Yoksa aynı oranda sesi alamazsın. Bir kere T3 ten alacağın bass (subwoofer var sonuçta) inanılmaz olacaktır. Ama ara ve yüksek frekanslarda aynı tadı alırsın.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.