Şimdi Ara

[SATILDI] SATILIK Logitech Z623 THX 2.1 Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK Logitech Z623 THX 2.1 Hoparlör

Ürünü uzun zaman kullandım Edifier S880DB MKII aldığım için satıyorum. Garantisi yoktur. Kutusu yoktur. Üründe kozmetik açıdan bir sıkıntı olmayıp, seste ise yüksek seste ve sesi yükselttiğinizde cızırtılar gelmektedir. Ayrıca arada açma-kapama tuşuna bastığınızda cızırtı yapmaktadır. Subwoofer'da hiçbir sıkıntı yoktur.

Fiyatı bu yüzden uygun tutuyorum. Hoparlörleri tamir ettirmeniz gerekir. Ona göre ürünü düşünün sonrasın ses bozuk demeyin arkadaşlar.

İstanbul/Pierlotiye yakın yerlerde buluşarak elden teslim edebilirim. Diğer yerlere ise Kargo ile Alıcı ödemeli olarak para hesabıma yattığımda gönderebilirim.

Fiyat 2400 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Alış-Verişlerim: 865pe (ekran kartı aldım),VISION (ekran kartı takasladım),coldf1re (işlemci aldım),sariertan (psu takasladım),huso (işlemci takasladım),hserdark (ekran kartı takasladım),nesimdural (ses kartı takasladım),Selbal (ekran kartı takasladım)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.