Şimdi Ara

█ ALINIK █ ASUS VG278H 3D LCD Monitor █

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorum henüz Türkiyede satışı yok bulmak imkansız gibi.
    Belki getirtecek olan vardır.

█ ALINIK █ ASUS VG278H 3D LCD Monitor █

Ürün Detay

En azından ASUS duymuş olur da Türkiyede satışa başlarlar :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• kolay gelsin inşallah aradığın ürünü getiren olur kardeş bende samsung t27a950 getirtmek istedim ama olmadı
    "hitokiribattousai2727" "hokur317" "federaL" "furkan_10" "darkness45" "biri1970" "prosoccer_87" "theblackfx" "can21" "deepblueseven" "mrxpsp3" "AlperK" "cenkyyy" "buyukbang" "aemless" "B.M.W" "addwork" "kyosan" "CodeMachine" "Nedwish" "asker1695"
  • Bu monitör şu anda alınabilecek en iyi 3d monitör diyebilirim.Samsung s27a950d den farklı olarak en önemli özelliği 3dvision 2 gözl¨¹kle gelmesi ve 3d lightboost destegının sahıp olması.Ayrıca bu monitör¨¹ bende istiyorum getırecek olan pm ıle ırtıbata gecsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKES -- 14 Ocak 2012; 17:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashkamera

getirebilirim ama çok masraflı olur.. istanbuldan elden teslim yada kargo yapılır.. parası pesin olur.. tahmini 1700 tutar.. ama sabrederseniz türkiyede 1800-1900 gibi satılacak...

ben 1700 peşin verebilirim yalnız nereden temin edeceğinizi ve garantilimi yoksa spotmu merak ettim.teşekkürler

Orijinalden alıntı: cashkamera

getirebilirim ama çok masraflı olur.. istanbuldan elden teslim yada kargo yapılır.. parası pesin olur.. tahmini 1700 tutar.. ama sabrederseniz türkiyede 1800-1900 gibi satılacak...

Hocam ne zaman çıkacak türkiyede bir bilginiz var mı?
  • Şu anda amazon.uk da stokta var 1400tl fiyatı ancak getirtirsek ne kadar gümrük öderiz bize maliyeti ne olur bilen varmı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozen765

Şu anda amazon.uk da stokta var 1400tl fiyatı ancak getirtirsek ne kadar gümrük öderiz bize maliyeti ne olur bilen varmı arkadaşlar ?

link atarmisiniz? amazon comda var mi peki?

belki getirtebilirim bu urunu ama hemen donus yaparsaniz sevinirim.

Şu anda amazon.uk da stokta var 1400tl fiyatı ancak getirtirsek ne kadar gümrük öderiz bize maliyeti ne olur bilen varmı arkadaşlar ?

1505TLye geliyor. Beklemekte fayda var. Türkiyede çıkarsa 1800TL falan olur. Hem de garantisi olur. Bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

quote:

link atarmisiniz? amazon comda var mi peki?

belki getirtebilirim bu urunu ama hemen donus yaparsaniz sevinirim.

http://www.amazon.co.uk/Asus-VG278H-LightBoost-1920x1080-Dual-link/dp/B005XA2COO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328205332&sr=8-1

• valla getiren olursa karınıda vererek cash alırım ürünü izmirdeyim.ama farketmez iki saate türkiyenin heryerine varırım :D yeterki gelsin :D

ürünü satış listesine koyan tek türk sitesi bu başka bulamadım.

Şöyle bir topic buldum monitör hakkında pek de iyi şeyler yazmamışlar.

Keşke gidip görebileceğimiz bir yer olsa.

3D monitor alacağım ama bir türlü karar veremedim.
  • ASUS VG278H mon¨¹tör Sanalmarkette buldum http://www.sanalmarketim.com/urun/361c30233ca6ed579eaf54b225aa5db1/ASUS-VG278H-27
    fakat 2000TL birkaç sitede daha baktım fiyat aynı 600$ lık ¨¹r¨¹n T¨¹rkiyede 998$ böyle zihniyeti

Daha fazla beklemeninde bir anlamı olmadığından, SAMSUNG S27A950D 27 monitör¨¹ bug¨¹n sipariş ettim.
    http://www.incehesap.com/samsung_s27a950ds_samsund_led-888-21472.html

Varsın nvidia3d desteği olmasın neyapayım yani aralarında 700TL fark var. 1500TL civarı olsaydı tercih ederdim lakin bir 500TL daha veremicem

• Asus'a mail attim aldigom cevap alttaki gibidir. Daha cok bekleyecez demek ki :(

Merhaba;

VG278H model ürün 3D özelliktedir. 3D özellikte Türkiye'de satışta olan
    modelimiz bulunmamaktadır. Satışı hakkında bir karar henüz alınmamıştır.

Saygılarımızla,
    ASUS Müşteri Hizmetleri

• _____________________________

• gittim vatan'dan aldim 1570TL'ye.
    Hadi bakalim hayirli olsun.

Stokta 2 Adet var

Fiyatı Peşin 1890 TL

12 Ay Taksitli 1990 TL
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.