Şimdi Ara

(ALINIK) arızalı anakart veya sağlam ses component (48 pin) ile kuzeyköprüsü fan aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil intel DX48BT2 anakart a ihtiyacım var arızalı olmasını tercih ediyorum öyleki ses yongası heric heryeri alev almış olsa fark etmez IDT ses yongasına ihtiyacım var sadece elinde olupta atmak isteyen yada atmaya kıyamayan arızalısına 25 tl verebilirim üzerinde işinize yarayacak herşeyide alabilirsiniz ...

veya açıkçası bana IDT nin STAC9274D5 - PRG - A20743FB7 yazılı olan componentinden gerekli elindeki herhangi bir marka ve model saglam yada arızalı anakartta bu chipten olan varsa oda uygun olur yada sadece bu componentten olursada uygun olur
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvien -- 27 Temmuz 2010; 15:09:25 >

• bu anakartı çok zor bulursun çünkü malum intelin kendi anakrtları pahalı ve çok az geliyor türkiyeye ama genede bol şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost recon advanced -- 19 Temmuz 2010; 20:23:30 >
  • açıkçası bana IDT nin STAC9274D5 - PRG - A20743FB7 yazılı olan componentinden gerekli elindeki arızalı anakartta bu chipten olan varsa oda uygun olur
  • ayrıca alınık kuzey köprüsü için plastik fan aparatı ve heat sink cover denen arkası yapışkanlı plastik bir parça resmini ekledim

(ALINIK) arızalı anakart veya sağlam ses component (48 pin) ile kuzeyköprüsü fan aparatı
  • Lazım mı hala?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.