Şimdi Ara

ALINIK APPLE MAGIC MOUSE VE KLAVYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İLGİ DUYDUĞUMDAN DOLAYI APPLE MAGIC MOUSE VE KLAVYE ALMAK İSTİYORUM.
    ÖNCELİĞİM TR GARANTİLİ OLMASI VE TÜRKÇE KLAVYE OLMASIDIR.
    YURTDIŞI TEKLİFLERİNİDE DEĞERLENDİRİRİM.
    AZ ÇOK BİR BÜTÇEM VAR UYGUN FİYATLARINIZI BEKLİYORUM.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• O fareyi işyerinde kullanıyorum ve kesinlikle önermiyorum.

1- Pilli olduğu için çok ağır.
    2- Kaydırma özelliği bazı programlarda çok saçma tepkiler verdiği için kapattım.
    3- Oyun oynayan biriysen, hiçbir Apple faresini önermiyorum. Çünkü sağ ve sol tuşları yekpare gövdede bulunduğundan, iki ayrı tuşa aynı anda basman imkansız
    4- Fiyatını haketmeyen bir fare.
    5- Optik çözünürlüğü düşük.

Apple'ın kablosuz olan klavyesi ise yalnızca numerik tuş takımı olmayan klavyesi olduğundan, işyerine mac aldırırken kutudan onu çıkarttırıp, yerine numerik tuş takımlı kablolu klavyeyi aldım. Aynısını evde de 2007 Kasımından beri kullanıyorum ve memnunum. Bu klavyeyi de PC'de kullanmakta zorluk çekersin. Çünkü tuşlar üzerindeki baskılar, mac sistemindeki kısayollara göre ayarlandığından, PC'de bu noktada sıkıntı çekersin.

İlla mac faresi kullanmak istiyorsan, şu fareyi alabliirsin. Kabloludur ancak Apple'ın farelerinden bile iyidir. Kullandığım için biliyorum. Ucuz olmasının sebebi ise eski üretim olmasıdır.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/dcc07ffcd2d72b8ef67b8e8cbeeafb8d/MACALLY-ADB-Mouse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 19 Mayıs 2012; 20:18:34 >

• Abi verdiğin bilgiler için teşekkürler. Epey fikir sahibi oldum fakat merak işte heves ettim bir kere unutmadan bende klavyeyi mac de kullanacağım. İlginiz için tekrar teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Mac'te kullanacaksan klavyeyi al ama emin ol ki fare beş para etmez. Fareyi alma bari. Hem, klavyenin de kablosuz olanında numerik tuş takımı yok. Sırf bu bile yeterli alınmama sebebidir. İyi düşün, sonra pişman olma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.