Şimdi Ara

Alınık Amd x2 4000 veya Üstü İşlemci.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar alınık amd x2 4000 ve üstü işlemci brisbane çekirdek olması şarttır.Fan ı olursa iyi olur garanti kutu falan farketmez fiyatta anlaşırız iyi forumlar.Değerinin üstünde fiyatlar biçmeyin cpu lar için 0 fiyatları belli zaten. :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcunbayrak -- 26 Şubat 2009; 19:27:56 >

• boşver brisbane'i git Amd 7750 al
  • bende diyorumm yakından arkadasım kendisi 0 al diye ama dinlemio illa 2.el bulucakk:D
  • Hocam siz farkında olmadan ünlendiniz brisbane çekirdek ile ama bir türlü bulamadınız gitti.Bence de gidip sıfır bir tane Amd 7750 BE almanız iyi olur.Sonuçta brisbane çekirdekli işlemciyi oc potansiyeli için arıyorsunuz ki Amd 7750 BE size çok daha fazlasını verecektir.Bunlar benim nacizane fikirlerim.
  • yorum yapmadan geçemiycem kaç zamandır arıyorsun amd işlemci inşallah bulursun.
  • arkadaşlar arkadaş uygun fiyatlı amd işlemci arıyor siz gitmişsiniz 200 tl lik işlemciyi almasını söylüyorsunuz. Anlamadım gitti o kadar param olsa şahsen gider intel e 8xxx veya quad serisi amd veya intel işlemci alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdm -- 5 Şubat 2009; 23:43:33 >
  • 26 Ocak'ta bir iki gün içinde parayı göndereceğim dediğinizde bendeki işlemci için anlaştığımızı sanmıştım ama neyse...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede artık 7750 al , $ uctu öğle 2-3ay evvelki gibi 80-85e iyi cpu için kimse ilan acmıyo herkez fiyatları biliyo bu forumda, bazen 10-15tl kazanayım demiceksin alıcaksın , heleki kimsede görmediğin gibi iyi cpu ise kacırdığına yanıcaksın benimki gibi
  • 7750 yi denemiş biri olarak sunu kesin söyleyebilirim....bir 5000 gibi veya bir 6000 gibi overclock falan olmuyor..sadece göz boyama bir L3 bellek muhabbeti var.. 7750 yi alırım overclock yaparım diye düşünmek hayal kırıklığı yapabilir. o işlemcinin overclock yeteneği falan yok fazla. neden 6000den veya 6400 den iyide hızı3,0 ghz veya 3,2 ghz değilde 2,7 ghz..denemek isteyen alır dener diyeceğim budur...arkadaşım eğer vazgeçersen üzülürüm..devam aramaya...
  • x2 5000 var bende brisbane çekirdek olup olmadığını nasıl anlayabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

x2 5000 var bende brisbane çekirdek olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Pm attım dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_tol

x2 5000 var bende brisbane çekirdek olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

cpu z programını indir. Orada çekirdek windsor mu brisbane mi yazar.
  • amd 5000+ garantili , kendi soğutucusu ile brisbane çekirdek 100 ytl
  • cpu-z ile baktım benimkide "brisbane" imiş. ne özelliği var bu brisbane'nin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cce

amd 5000+ garantili , kendi soğutucusu ile brisbane çekirdek 100 ytl

Hocam 0 ı 103-115 Tl arası değişiyor :) Forumda 85 Tl den gidiyordu.Kaçırdım hep.
  • bende vedalaşmak istediğim işlemci senin aradığının ta kendisi ama tabi bi x2 5000be veya x2 6000 bulsam hemen satardım sana .şimdi söküp beyni olmayan pc ile başbaşa kalmakta var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbuli

bende vedalaşmak istediğim işlemci senin aradığının ta kendisi ama tabi bi x2 5000be veya x2 6000 bulsam hemen satardım sana .şimdi söküp beyni olmayan pc ile başbaşa kalmakta var...

Pm attım.
  • hocam benimde konuya bir yorumum var müsadenle.amd x2 leri intel kullandıktan sonra beğenmemiştim ama gördüm ki amd yürüyor ve emin adımlar atıyor. x2 7750+ işlemcisinin birçok testi mevcut.e5200 ki kendisi 4 ghz ye overlock lanmış, x2 7750+ ' da 3.1 ghz hızında e5200' ün sadece %10 gibi bir farkla gerisinde kalmış.Ve eklemek gerekirse yeni amd işlemciler de artık güzel overlock oluyor. x2 7750+ için arkadaşların overclock olmuyor söylemine katılmıyorum.geneli 3.3 veya 3.4 gibi değerlere ulaşıyor. Ve genelde bu testleri okuyan ve gören kullanıcılar bilir x2 7750+ melez bir işlemci aslında 2 çekirdekli bir phenom ve performansı default halde 2.7 ghz de bile x2 6000+ dan çok daha iyi.Zaman içindeki teknoloji hızla gelişiyor x2 7750+ yeni bioslarla daha fazla overclock olacak gibi duruyor. Bende yeni anakart aldım GİGABYTE MA78G-DS3H. X2 7750+ düşünüyorum.Saygılar
  • 7750'nin overclock kısmına sonuna kadar katılıyorum. Fazlasıyla overclock kabiliyeti olan bir işlemci ki stock fanıyla 3,4ghz rahat görüyor.

Ben kendi işlemcimi OCZ Vanquisher ile 3,05ghz'de stabil kullanıyorum bilerek fazla zormalıyorum. Özellikle yüksek çözünürlükü oyunlarda 3800+ X2'den sonra ciddi bir hız farkı yaşadım.
  • @ Ieven
    İsimli arakadaşın 7750 için
    http://forum.donanimhaber.com/m_29795137/mpage_1/key_790gx//tm.htm#29795137
    buradaki söylemiş olduğu yorum

bu tezatlık neden anlayamadım .açıkçası....

@ Rakavuz

arkadaşım o dediğiniz değerlerdeki overclock testlerine yayınlasanızda bir baksak nasıl olur. cidden merak ettim..

ben işlemcinin L3 muhabbeti dışında hiç bir olumlu tarafını göremedim. 6000+ dan iyi olduğu iddasında bulunulmuş. gerçekten neye dayanarak söylüyorsunuz bunuda cidden merak ettim..
    birisi 2,7 ghz diğeri 3,0 ghz sadece 90 nm olmamasımı dayanak.. bilmediğim bir ayrıntımı var cidden merak ediyor öğrenmek istiyorum..

Orçun kardeş özür dilerim ilanınızı kirlettiğim için ama bu arkadaşlardan cevap bekliyorum..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.