Bildirim
ALINIK ACİL LOGITECH UNIFYING ALICI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Ben de istiyorum -
bende 1 adet sıfır var ama nerede olduğunu bulmam lazım -
buldum
pm attım -
neden bunla uğraşıyorsunuz ki logitech türkiyeyi aradığınız zaman sorununuzu anlatın kaybolduysa logitech ücretsiz size temin ediyor yada cuzi bir ücret ile.
mesaj atan arkadaşlar var bilmeyen içinbde buraya yazıyorum.
LOGITECH EUROPE SA, TURKEY LIAISON OFFICE
Merter Meridyen İş Merkezi
Ali Rıza Gürcan Cad., Çırpıcı Yolu
No:1, Kat:3, Daire:328
Tozkoparan-Merter 34169
TR – İSTANBUL
Tel: 0212-4813122
Fax: 0212-4813121
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 10 Mart 2011; 11:04:15 > -
ücretsiz destek hattını aramak gerekiyor 00 800 44 882 58 62 ama cep telefonundan aranmıyor sabit telefon lazım..! -
Arkadaşlar elinde yine logitech'in unifying alıcı olan varsa fazladan tabi, talibim, olan arkadaşların PM atması rica olunur... -
arkadaşlar aynı şekilde ben de alıcıyım en kısa zamanda. teşekkürler...
ayrıca yukarıdaki telefonnumaraları arayıp da olumlu bişiler elde eden var mı?? :)) -
Eğer ürününüz fatural/garantili ise, logitech müşteri danışma hattını arayın. Çok ilgi gösteriyorlar. 3 günde yepyeni alıcı gönderdiler. Sorgusuz sualsiz. Şu ana kadar bu kadar ilgi gösteren başka bir şirket görmedim inanın. -
quote:
Orijinalden alıntı: themanyax
Eğer ürününüz fatural/garantili ise, logitech müşteri danışma hattını arayın. Çok ilgi gösteriyorlar. 3 günde yepyeni alıcı gönderdiler. Sorgusuz sualsiz. Şu ana kadar bu kadar ilgi gösteren başka bir şirket görmedim inanın.
Eğer ürününüz fatural/garantili ise
dediğin danışma hattı
bizim yapacak bişeyimiz yok pentayla görüşeceksin diyor..
penta ise bende nano recevir yok merter elektronikten parayla al diyor...
garantili ürün diyoz bende nano yok diyor..
nasıl servissin sende olmazmı diyoz
yok diyor...
bekliyoruz bakalım.. -
elimde açılmamış paketinde unifying alıcı var isteyen pm atsın
çok oldu satalı ama bildirmeyi unuttum özür dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alionur54 -- 30 Ocak 2013; 19:20:44 > -
biraz eski konu ama bende bir yanıt vereyim.
hiç türkiye ofisiyle uğraşmayın kesinlikle hayır.
sadece logitech.com üzerinden üyelik açın,ürün bilgilerini girin
ve basit bir dille sorununuzu anlatın.ben geçen ay bir mouse için alıcı istedim.
perşembe gecesi mesaj attım,cuma beyfendi stokda mevcut hemen yolluyoruz maili geldi çarşamba günü ise alıcı ücretsiz olarak ups kargo ile elimdeydi.
kargo hollandadan yollanmıştı.
istanbuldan gelse eminim daha uzun sürerdi. -
Bu olay efsane değilmiş desene. ben logitech'in yurtdışından alıcı gönderdiğini çok defa duydum bu şekilde.... -
Benim de receiverim bozulmuştu stokta yok diye başka model yeni bir mouse gönderdiler.Ama benim oğlan onunda alıcısını bozdu fazlası çingenelik olur diye isteyemiyorum.Elinde unifying alıcı olan varsa irtibat kuralım. -
Logitech Türkiye 00800'lü numaraya ve yukarıda verilen, 0212-4813122 numaralı telefondan ulaşamıyorum. Logitech'in sitesinden sorunumu form aracılığıyla bildirdim yeni bir alıcı nereden edinebilirim dedim. Bana Türkiye satıcılarının ismi ve telefon numarasını gönderdiler gelen epostadaki telefon numarasından Mersa Sistem'i aradım 20$ dediler. Ücretsiz nasıl edinilir bilmiyorum ama Mersa Sistem garanti vesaire sormadı direkt olarak fiyat söyledi. Logosoft ve Penta Bilgisayar'ı aramadım sonuç ne olur bilmiyorum. -
http://www.facebook.com/LogitechTurkiye Arkadaşlar bu arada Logitech Türkiye facebook sayfası açmış... -
slm nano reciver ve uniflying ikisi aynı işi görüyormu bilgilendirirseniz sevinirim :) -
ucuz fiyata unifying alıcı satan varsa talibim. Şu an piyasada 30 tlye sıfır unifying mouse bulabiliyorum lütfen buna göre teklif yapın. Hediye eden olursa da çok makbule geçer bende kendisine kart okuyucu hediye ederim -
elinde fazladan Unifying alıcı olan varsa bende talibim logitech logosoftu aradım 30 lira dedi internette mouse zaten 25 lira adamlar resmen milleti sömürüyor düşünen varsa 10 lira veririm ankaradayım mümkünse ankara içi olsun takas da edebiliriz elimde bir tane daha mose var logitech v220 sapa sağlam ama çalışmıyor alıcısıda var sanırım sorun mouse da çünkü unifying alıcıyla çalıştıramadım onuyani bunun alıcısı sağlamdır belki düşünen varsa 10 lira gene de mousunu getirsin denriz sorun alıcıda mı değilmi diye :)
kullanmadığım birde joystick var logitech onu verebilirim tuşları sapa sağlam ama sol yön tuşu takılıyor hafiften yada oyun verebilirim arşivimden bakar iyi arşivim var :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 10 Ağustos 2012; 17:35:15 > -
Destek hattını aradım ve K360 klavyemin alıcısını kaybettiğimi söyledim. Önce bana bulabilirseniz bir bakın bulamazsanız tekrar arayın dediler. Daha sonra bulamadığım diye tekrar aradım. Satın aldığım ürünün faturasının bir fotoğrafını çekip veya tarayıp e-mail ile gönderin dediler. Bende bilgileri doldurup gönderdim.
Kontrol amaçlı baktığımda ürünün tarafıma UPS ile Hollanda'dan gönderildiğini görmekteyim.
Bu kadar hızlı ve ilgili olacaklarını düşünmemiştim. Logitech bir kez daha güvenimi kazandı. Ürün sanırım bir kaç günden elimde olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eriond -- 21 Eylül 2012; 10:17:41 >
Benzer içerikler
- abound kullanıcı yorumları
- 2. el elektronik sigara letgo
- amerikadan iste
- s24 ultra server kayıt ücreti
- pttavm güvenli ödeme
- 16k tv
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X