Şimdi Ara

[SATILIK][ANKARA][800 TL] Apple iPad 3 16 gb wifi sıfır kadar temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Ürünü geçtiğimiz sene Amerikadan bizzat kendim aldım. Sanırım 1 senelik uluslararası garantisi dolmuştur. Alındığı gün arka koruma kapağı ve smart cover ile koruma altına aldım, bu sebeple ne bir çiziği ne bir eziği hiçbir şeyi yoktur. Ekranını gözlük temizleme beziyle temizledim sürekli, o sebeple ekranı da pırıl pırıldır. Hiçbir şekilde yere düşme bir yere çarpma olmamıştır. Resimlerde her açıdan çekmeye çalıştım. Gelip gördüğünüzde de zaten temizliğine şahit olacaksınız.

Satış sebebim ipad 4 satın almamdır. Başka hiçbir nedeni yoktur.

Ürünle birlikte orijinal data kablosu ve orijinal Türkiye uyumlu şarj cihazı verilecektir. Kutusunu bulabilirsem kutusunda teslim edeceğim.

Lütfen pazarlık mesajı atmayınız. Satış Ankara'da ODTÜ Teknokentteki ofisimde elden görerek deneyerek içinize sinerek yapılacaktır. Şimdiden teşekkürler.

Tüm resimlere şurdan ulaşabilirsiniz :http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-apple-ipad-3-16gb-wifi-sifir-kadar-temiz-131819851/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn991402 -- 18 Temmuz 2013; 12:43:29 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkinsertkaya

Hocam fiyat?

Merhaba fiyatı başlıkta yazmışım ama gözünüzden kaçmış sanırım :) 800 TL.

• aragorn991402 A kullanıcısına yanıt
    hocam bu fiyata satabilirseniz helal olsun vallahi. ben 810 a sıfır gibi garantili wifi ipad 4 ü zor sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

hocam bu fiyata satabilirseniz helal olsun vallahi. ben 810 a sıfır gibi garantili wifi ipad 4 ü zor sattım.

Acelem yok paraya ihtiyacım da yok çok şükür. Ne zaman ne kadara satılırsa. İlginize teşekkürler.

Satış günceldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.