Şimdi Ara

[ALINIK]: 9500GT EKRAN KARTI İKİNCİ EL...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAZI ÜRÜNLERE İHTİYACIM VAR LÜTFEN ALINIK LİSTEM İÇİN DÜKKANIMI ZİYARET EDİN:
    http://forum.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=83486

Arkadaşlar bu kartı ayarında ikinci el bir ekran kartına ihtiyacım var:
    http://www.netsiparis.com/detay/12821344022/ZOTAC-9500GT-128BIT-512MB-DDR2-TV-DVI-16X

Nakit olarak alınacak. Elinde bu karttan ya da benzeri bir 9500GT veya 9600 vs kart olan arkadaşlardan PM bekliyorum.

http://www.teknofiyat.com/?search=9500GT
    Not: Örnek olarak verdiğim yukarıda ki kartın sıfırının fiyatına iyi bakın, 250 TL'lik kart teklif etmeyin. Artı 9500'den düşük ve ATI kartlarla da kesinlikle ilgilenmiyorum. Dolayısıyla 8800 Ninja ya da ATI Süpermen de olsa boş yere mesaj yazmayın...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elaman -- 29 Mayıs 2010; 12:18:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Yanıtlandı.

• Yanıtlandı .

• DH üyeleri,

Bu arkadaş benimle bir pazarlıktan sonra anlaşmış bulunmaktaydı. Bende sözüne güvenip @öztin arkadaşımızdan başka bir monitör almak için söz verdim. Fakat arkadaş bugün vazgeçtiğini söyleyerek beni mağdur durumda bırakmıştır. Lütfen arkadaşa teklif verirken 2 defa düşünün. Aşağıda aramızdaki msjlaşmaları yazıyorum. Takdir sizindir...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kimden: Elaman
    Kime: monq
    Tarih: 29 Mayıs 2010; 19:16:55
    Başlık: Cevap: Alınıklarınız için

Dostum MVA panelleri biliyorum lakin onu alacak arkadaş hem fazla para vermiyo hem de kutulu vs istiyor. O ürünün de en azından 3 5 yıllık olduğunu düşünürsek yedirmem zor olur. Bu yüzden açıkçası monitör beni düşündürüyor. Ancak en azından alsam bile belki kendim kullanır ya da bir başkasına satarım düşüncesiyle hepsine 400 TL nakit EFT yapayım helalleşelim. Malum daha kargo masrafı var + EFT ücreti var. Sen tek tek malzeme satmaktan bende aramaktan kurtulmuş oluruz. Ya da bir önce ki teklifim Anakart + Ram'lere 150 TL Hala geçerlidir. Tercihi sana bırakıyorum. Saygılar..

Kimden: monq
    Kime: Elaman
    Tarih: 29 Mayıs 2010; 19:48:24

İki türlü de çok ucuza gidiyor. Bu şekilde satmayı düşünmüyorum. Teşekkürler

Tarih: 29 Mayıs 2010; 20:02:03

Bu kadar hukukumuz oldu bari boş yere yormuş olmayım sizi anakart + ram'lere ne diyorsunuz son olarak ?

Tarih: 29 Mayıs 2010; 20:04:37

Tamam dostum 400'e hepsini anlaşalım fakat ramlerden 1 tanesini bende kalsın, başka sistem toplayacağım ram olarak onu kullanırım. Yani size 2x1 gb kinston ram ile göndereceğim. Kargo'da da çalıştığım firmanın indirimi var o şekilde daha uygun yollarım.

Tarih: 29 Mayıs 2010; 20:06:47

Kargo adrese teslim 10 TL'yi geçmeyecek garantisi veriyorsanız kabul ediyorum. Ödeme bilgilerinizi alayım EFT'nizi yapayım. Ptesi sabah elinizde olur. Sizde ptesi kargolarsınız. Teşekkürler...

Tarih: 29 Mayıs 2010; 20:12:58

Tamamdır ben gece yarısı bile eft yapabiliyorum internet şubesinden ancak o sizin hesabınıza ptesi geçer anca. Artı olarak garanti bankası hesabınız varsa direk havale yaparım hem masrafı az olur hem de gece 3 te bile olsa anında hesabınıza geçer. Ptesi sabah sizden haber bekliyorum o halde. İyi tatiller.

Tarih: 29 Mayıs 2010; 20:14:14

Benim hesabımda garantide zaten, direk gönderirsiniz. Hayırlı olsun. İyi tatiller sizede

Tarih: 31 Mayıs 2010; 2:01:52

Arkadaşım kusura bakmayın. Şimdi araştırdım sizin monitör siyah renkli değilmiş. Malesef bana kesinlikle siyah renkli gerekmekte. ilanımda yazdığım için sizin bunu bildiğinizi düşünmüştüm. Fakat sanıyorum gözünüzden kaçmış. Benimde monitörün bir resmini aramak yeni aklıma geldi. Görünce çok şaşırdım. Üzülerek vazgeçiyorum.

NOT : ilk mesajda koyu ile yazdığım yere dikkat ediniz... Sözü geçen monitörün resmi aşağıdadır.

• pm attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El Ekran Kartı Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okundu aramaya devam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.