Şimdi Ara

Alınık 9000 TL ye Kadar Otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bu hafta içi alınacak 7000-9000 TL arası araba arıyorum. Gelip alabileceğimiz için Eskişehir'e çok uzak olmaması gerek.

Kazasız, muayenesi ve bakımları yapılmış, parçası ucuz olan araba arıyoruz... Şahin, Uno, Tipo, Lada haricinde...

• Teşekkürler, bakacağız.
  • Merhaba. Ankara'da ikamet ediyorum. Bu aralar memleketim Samsun'dayım 2-3 güne Ankara'ya geçip 94 model beyaz Renault Broadway'imi satılığa çıkaracağım. Araba yıllarca Samsun'da memur arabası olarak kullanıldı. Son 1.5 senedir de ben kullanmaktayım babamın vefatından sonra.. Araba 16 yaşında olmasına rağmen henüz 112 bin kilometrede.. Bence yaşına göre oldukça düşük.. Şuan arabam Lpg servisinde 10 yıllık tank sistemi değişmekte, bildiğiniz gibi 10 yılı geçen araçların Lpg sistemi değiştirilmeli yoksa muayenede sızdırmazlık raporu verilmiyor. Arabanın yeni sahibi düşük kmde hırpalanmamış, lpg sistemi yeni bir araba sahibi olacak. Yalnız yaşından dolayı ufak tefek bazı yerlerine rütujlar yapılması gerekli boya açısından. Burda sordum 300-350 tl fiyat veriyorlar arabayı yeni gibi yaparız diyorlar. Aslında çok fazla bir şeyi yok da benim titizliğimden işte. Sanırım bu işlemleri Ağustos başı gibi yaptırabileceğim şuan zamanım yok.. Eğer bu halde alan olursa düşündüğüm fiyattan daha düşüğe bırakacağım. Fiyat konuşulur, iyi günler.

• fiyat olarak ne düşünüyosunuz ?
  • Hımm, mesela 8000 TL mi fiyat istersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.